Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
10-16 kuukautta
Toukokuu tai elokuu
Viimeinen hakuaika: Tammikuussa
   
Monimuotototeutus
Espoo, Hämeenlinna, Lahti, Turku, Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
	Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus

Ammatillinen opettajankoulutus on opettajaksi pätevöittävää koulutusta, joka on suunnattu erityisesti ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville. Opiskelukieli on suomi tai englanti.

Ammatillisen opettajankoulutuksen sisältö

Ammatillisen opettajankoulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot erilaisten opiskelijoiden oppimisen ohjaamiseen sekä valmiudet opetusalan kehittämiseen. Ammatilliseen opettajankoulutukseen sisältyy kasvatustieteellisiä perusopintoja, ammattipedagogisia opintoja ja opetusharjoittelua. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä.

Opettajankoulutuksen moduulit ovat:

  • Kasvatustieteelliset perusopinnot 13 op
  • Ammattipedagogiset opinnot 18 op
  • Syventävät ammattipedagogiset opinnot 9 op
  • Opetusharjoittelu 9 op
  • Pedagogisen asiantuntijuuden kehittäminen 11 op

Ammatillisen opettajankoulutuksen voi suorittaa työn ohessa opiskellen joko monimuoto- tai verkko-opintoina. Monimuoto-opintoja järjestetään Hämeenlinnan lisäksi Espoossa, Lahdessa ja Turussa.

Ammatillisen opettajankoulutuksen voi suorittaa työn ohessa opiskellen joko monimuoto- tai verkko-opintoina. Monimuoto-opintoja järjestetään Hämeenlinnan lisäksi Espoossa, Lahdessa ja Turussa.

Työelämässä

Ammatillisen opettajankoulutuksen suorittanut opettaja osaa suunnitella ja toteuttaa oppimista ja ohjausta erilaisissa oppimisympäristöissä, käyttää monipuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti pedagogisia malleja ja käytänteitä sekä tunnistaa koulutusalansa kehitysnäkymiä ja uudistamistarpeita. Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden kaikkiin oppilaitosmuotoihin, mutta koulutus on suunnattu erityisesti  ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakea henkilö, jolla on pääsääntöisesti korkeakoulututkinto ja kolme tai viisi vuotta työkokemusta omalta ammattialalta. Työkokemusvaatimus koskee ammatillisten opintojen opettajaksi aikovia. Työkokemusta ei vaadita yhteisten tutkinnon osien opettajaksi aikovilta. Katso tarkemmat pääsyvaatimukset oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen