AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna (+4 sijaintia)
Pituus
10–13 kuukautta
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
10–13 kuukautta
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus

Ammatillinen opettajankoulutus

Ammatillinen opettajankoulutus on opettajaksi pätevöittävää koulutusta, joka on suunnattu erityisesti ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville. Opiskelukieli on suomi tai englanti.

Ammatillisen opettajankoulutuksen sisältö

Ammatillisen opettajankoulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot ja taidot erilaisten opiskelijoiden oppimisen ohjaamiseen sekä valmiudet opetusalan kehittämiseen. Ammatilliseen opettajankoulutukseen sisältyy kasvatustieteellisiä perusopintoja, ammattipedagogisia opintoja ja opetusharjoittelua. Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä.

Opettajankoulutuksen moduulit ovat:

  • Opettaja oppimisen asiantuntijana 28 op
  • Opettaja pedagogisena asiantuntijana 20 op
  • Opettaja yhteiskunnallisena uudistajana 12 op

Ammatillisen opettajankoulutuksen voi suorittaa työn ohessa opiskellen joko monimuoto- tai verkko-opintoina. Monimuoto-opintoja järjestetään Hämeenlinnan lisäksi Espoossa, Lahdessa ja Turussa.

Työelämässä

Ammatillisen opettajankoulutuksen suorittanut opettaja osaa suunnitella ja toteuttaa oppimista ja ohjausta erilaisissa oppimisympäristöissä, käyttää monipuolisesti ja tarkoituksenmukaisesti pedagogisia malleja ja käytänteitä sekä tunnistaa koulutusalansa kehitysnäkymiä ja uudistamistarpeita. Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden kaikkiin oppilaitosmuotoihin, mutta koulutus on suunnattu erityisesti  ammatillisten oppilaitosten tai ammattikorkeakoulun opetustehtäviin aikoville tai niissä tehtävissä jo toimiville.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

elokuu 2024

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakea henkilö, jolla on pääsääntöisesti korkeakoulututkinto ja kolme tai viisi vuotta työkokemusta omalta ammattialalta. Työkokemusvaatimus koskee ammatillisten opintojen opettajaksi aikovia. Työkokemusta ei vaadita yhteisten tutkinnon osien opettajaksi aikovilta. Katso tarkemmat pääsyvaatimukset oppilaitoksen kotisivuilta.

Tutkinto / todistus

Ammatillinen opettajankoulutus antaa pedagogisen kelpoisuuden.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammatillinen opettajankoulutus | monimuotototeutus ja verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu