Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi (ylempi AMK) | asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen | verkko-opinnot

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Tradenomi (ylempi AMK) | asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen | verkko-opinnot

tietokone ja lab logo

Asiakaskokemuksen merkitys yritysten kilpailukeinona korostuu yhä enemmän. Brändin luotettavuus sekä hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen vaatii yritykseltä vahvaa sitoutumista, organisoitumista ja uudenlaista johtajuutta. Tällä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavalla koulutuksella saat uutta tietoa ja työkaluja organisaatiollesi vastata näihin haasteisiin.

Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista ja tuottaa opiskelijoille uutta tietoa liiketoiminnan kehittämisestä asiakasnäkökulmasta. Koulutuksen keskiössä ovat brändijohtaminen, liiketoimintastrategiat ja -verkostot sekä asiakkaiden ja asiakasprosessin ymmärtäminen.

Koulutuksen avulla opit etsimään ja käyttämään uusinta tietoa sekä tunnistamaan organisaation kehittämis- ja muutostarpeet. Opintojaksoihin liittyvät oppimistehtävät sekä tutkintoon kuuluvan opinnäytetyön voit linkittää oman organisaatiosi kehittämiseen.

Opintojen sisältö

Opintojen keskeisenä sisältönä ovat brändinhallinta ja asiakasprosessien kehittäminen sekä muuttuvan liiketoimintaympäristön tarjoamat haasteet. Täydentävään osaamiseen on tarjolla opintoja liittyen esimerkiksi asiakasanalytiikkaan, myyntiin ja asiakassuhteiden rakentamiseen tai laskentatoimen käyttöön johtamisen työvälineenä. Voit rakentaa näistä sekä muista maisteritason opinnoista omia vahvuuksiasi ja tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden.

Koulutus järjestetään verkkototeutuksena. Opintoihin liittyviä virtuaalitapaamisia ja webinaareja järjestetään 1–4 kertaa kuukaudessa iltaisin. Opintojaksoihin sisältyy paljon itsenäistä opiskelua sekä myös pienryhmätyöskentelyä. Koulutuksen kesto on kaksi vuotta, mutta mahdollisten aiempien opintojen ja työssä hankitun osaamisen kautta voit valmistua nopeammin.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 60 op
Kaikille yhteiset opinnot:

  • Ydinosaaminen 30 op
  • Opinnäytetyö 30 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 30 op
Vapaavalintaiset kaikkien LABin koulutusalojen tai muiden korkeakoulujen maisteritasoiset opinnot

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (ylempi AMK) | asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu