Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi (ylempi AMK) | Asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen | verkko-opinnot

Pituus
2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus

Tradenomi (ylempi AMK) | Asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen | verkko-opinnot

Asiakaskokemuksen merkitys yritysten kilpailukeinona korostuu yhä enemmän. Brändin luotettavuus sekä hyvän asiakaskokemuksen tuottaminen vaatii yritykseltä vahvaa sitoutumista, organisoitumista ja uudenlaista johtajuutta. Tällä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavalla koulutuksella saat uutta tietoa ja työkaluja organisaatiollesi vastata näihin haasteisiin.

Koulutuksen tavoitteena on syventää osaamista ja tuottaa opiskelijoille uutta tietoa liiketoiminnan kehittämisestä asiakasnäkökulmasta. Koulutuksen keskiössä ovat brändijohtaminen, liiketoimintastrategiat ja -verkostot sekä asiakkaiden ja asiakasprosessin ymmärtäminen.

Koulutuksen avulla opit etsimään ja käyttämään uusinta tietoa sekä tunnistamaan organisaation kehittämis- ja muutostarpeet. Opintojaksoihin liittyvät oppimistehtävät sekä tutkintoon kuuluvan opinnäytetyön voit linkittää oman organisaatiosi kehittämiseen.

Koulutus järjestetään verkkototeutuksena. Opintoihin liittyviä virtuaalitapaamisia ja webinaareja järjestetään 1–4 kertaa kuukaudessa iltaisin. Opintojaksoihin sisältyy paljon itsenäistä opiskelua sekä myös pienryhmätyöskentelyä. Koulutuksen kesto on kaksi vuotta, mutta mahdollisten aiempien opintojen ja työssä hankitun osaamisen kautta voit valmistua nopeammin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu
Kirkkokatu 27
15140 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu