Ylemmät AMK-tutkinnot

Tradenomi (ylempi AMK) | liiketoiminnan digitaaliset ratkaisut | verkko-opinnot

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Tradenomi (ylempi AMK) | liiketoiminnan digitaaliset ratkaisut | verkko-opinnot

tietokone ja lab logo

Teknologian alati laajentuva läsnäolo muuttaa tuntemiamme aloja ja synnyttää jatkuvasti uusia toimenkuvia ja osaamistarpeita työelämässä. Tällä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavalla koulutuksella saat uutta kykyä vastata työelämän muutoksiin ja haasteisiin.

Liiketoiminnan digitaaliset ratkaisut -koulutuksen keskiössä ovat digitaaliset ratkaisut ja niiden hyödyntäminen organisaatioiden muuttuvassa toimintaympäristössä. Opiskelija saa koulutuksen aikana hyvän ymmärryksen liiketoiminnan uusista mahdollisuuksista parhaan arvon ja asiakaskokemuksen luomiseksi. Käytännön opiskelusta vähintään puolet on tutkivaa kehittämistä.

Tutkinnon suoritettuaan opiskelija kykenee toimimaan vaativissa asiantuntija-, kehittämis- ja suunnittelutehtävissä tai yrittäjänä.

Opintojen sisältö

Opintojen keskeisenä sisältönä ovat digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnan asiakasrajapinnassa ja sisäisessä toiminnassa sekä digitaalisten ratkaisujen ja työelämän kehittäminen. Täydentävän osaamisen opintoihin on tarjolla esimerkiksi johtamisen, käyttäjälähtöisen palvelumuotoilun ja pelillisyyden opintoja. Voit rakentaa niistä tai muista maisteritason opinnoista omia tavoitteitasi parhaalla tavalla tukevan koulutuksen. Ammatillisen kehittymisen lisäksi opinnot vahvistavat tutkivaa ja kehittävää työotettasi.

Ydinopintojen opintojaksoihin sisältyy pääsääntöisesti kaksi etänä toteutettavaa kontaktipäivää. Kaikkiin opintojaksoihin sisältyy runsaasti itsenäistä opiskelua sekä usein myös ryhmätyöskentelyä. LABin järjestämien täydentävien opintojen toteutus ja opetuspäivät vaihtelevat opintojaksoittain.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 60 op
Kaikille yhteiset opinnot:
Ydinosaaminen 30 op
Opinnäytetyö 30 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 30 op
Vapaavalintaiset kaikkien LABin koulutusalojen tai muiden korkeakoulujen maisteritasoiset opinnot

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (ylempi AMK) | liiketoiminnan digitaaliset ratkaisut | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu