Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp

Pohjois-Savon opisto
Yhteenveto
2–3 kk
   
Verkossa
Kansanopistot
 Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp / Pohjois-Savon opisto

Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet ohjata ja arvioida opiskelijoita koulutussopimus- ja oppisopimusjaksojen aikana työpaikoilla. Koulutuksessa saat tietoja ja taitoja opiskelijan perehdyttämiseen, oppimisen ohjaamisen ja palautteen antoon,  näytön suunnitteluun ja arviointiin, työpaikan ja oppilaitoksen väliseen yhteistyöhön sekä ammatillisen koulutuksen järjestämismuotoihin ja tutkintoihin perehtymiseen.Koulutuksen käytyäsi pystyt entistä laadukkaampaan opiskelijan ohjaamiseen työpaikallasi.

Toteutus
Koulutus sisältää opiskelijan ohjaamiseen liittyviä tehtäviä ja kaksi ryhmän yhteistä tapaamista TEAMSissa. Opintojen alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Tutkinnon osan voit suorittaa omalla työpaikallasi toimiessasi työpaikkaohjaajana opiskelijalle. Opiskelu kestää 2–3 kuukautta. Suorituksesta saat erillisen todistuksen.

Hakeminen

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat toimia ammatillisen koulutuksen opiskelijan työpaikkaohjaajana.

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen omilla kotisivuilla.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta saa todistuksen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digisuunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen...


Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.psko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp täytä seuraavat tiedot: