Varhais­kasvatuksen pedagogisen toiminnan toteut­taminen, 30 osp

Pohjois-Savon opisto
Yhteenveto
6 kuukautta
   
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Varhais­kasvatuksen pedagogisen toiminnan toteut­taminen

Varhais­kasvatuksen pedagogisen toiminnan toteut­taminen, 30 osp

Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen antavat perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suorittaneille kelpoisuuden päiväkotityöhön ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin
(Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018, 4 §).

Toteutus

Uusi etätoteutus, joka kestää noin puoli vuotta ja koostuu seitsemästä opetuspäivästä Teams-sovelluksen kautta, itsenäisistä oppimistehtävistä sekä omassa lapsiryhmässä
ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Koulutus on mahdollista suorittaa työpaikalla tapahtuvaa koulutusjaksoa lukuun ottamatta perhepäivähoitajan tai muun työn ohessa.
Perehdyt mm. varhaiskasvatussuunnitelman käyttöön työvälineenä päiväkodissa, yksilön ja ryhmän ohjaamiseen sekä osallisuuteen, erityisen tuen tarpeisiin ja tunnetaitoihin.

Harjoittelet myös tukiviittomien ja kuvakommunikaation käyttöä. Näistä taidoista on hyötyä ja iloa kaikkien lasten kanssa toimiessa! Voit suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, koulutussopimuksella tai työn ohessa. Koulutus on maksuton.

Hakeminen

Hakeminen tapahtuu opiston omilla sivuilla. 

Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon opintoihin sisältyy alaikäisten parissa työskentelyä, joten tutkintoon liittyy terveydentilavaatimuksia. Sinua ei voida valita koulutukseen, jos et kykene opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin oppilaitoksessa, työpaikalla tai muussa oppimisympäristössä.

Tutkinto / todistus

Koulutus ja tutkinnon osan suorittaminen antaa perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suorittaneille kelpoisuuden päiväkotityöhön ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus varhaiskasvatuksesta 753/2018, 4 §).

Kustannukset

  • opetus ja lounas ovat opiskelijalle lähiopetuspäivinä maksuttomia

  • opiston opiskelija-asuntolassa asuvat opiskelijat saavat maksutta myös aamupalan ja päivällisen

  • asuminen opiston opiskelija-asuntolassa kahden hengen huoneissa on maksutonta

  • opiskelijat maksavat oppimateriaalinsa ja opintokäyntien matkakulut

  • työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta aiheutuvat mahdolliset ylimääräiset majoitus- ja matkakulut

  • opiskelija voi hakea valtion opintotukea

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varhais­kasvatuksen pedagogisen toiminnan toteut­taminen, 30 osp? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto

Pohjois-Savon opisto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi opiskelemaan. Opiston kansanopistolinjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja digisuunnittelussa ja sisustussuunnittelussa. Opistolla järjestetään lyhytkursseja, jotka täydentävät vapaan sivistystyön koulutustarjontaa Kuopion seudulla. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Opisto kouluttaa koko Itä-Suomen...


Lue lisää oppilaitoksesta Pohjois-Savon opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Pohjois-Savon opisto

Kansanopistotie 32
70800 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.psko.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Varhais­kasvatuksen pedagogisen toiminnan toteut­taminen, 30 osp täytä seuraavat tiedot: