Ammattitutkinnot

Henkilöstöpäällikön tutkinto™

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
6–12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
4 460 EUR + alv 24%
Aloitus
8 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
6–12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
4 460 EUR + alv 24%
Aloitus
8 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henkilöstöpäällikön tutkinto™

Rastor-instituutti
HR-ammattilaisilta vaaditaan syvällistä osaamista sekä strategista näkemystä, joka tukee organisaation tavoitteita. Henkilöstöpäällikön tutkinto tarjoaa juuri tätä: kattavan yhdistelmän teoreettista tietoa ja käytännön työkaluja, joiden avulla kehityt lisäarvoa tuottavaksi alan asiantuntijaksi.

Hakeminen

 

Ymmärrät paremmin HR:n roolin liiketoiminnassa ja strategisena toimijana: Opit, kuinka HR-työllä voi vaikuttaa organisaation menestykseen rakentamalla liiketoimintaa ja henkilöstöä tukevia toimintatapoja, rakenteita, prosesseja ja ohjeita.

Saat käytännön työkaluja ja menetelmiä HR-työhön sekä osaamista niiden soveltamiseen työssäsi: Koulutus yhdistää teorian ja käytännön. Saat aitoja esimerkkejä ja teet harjoituksia, joita voit heti soveltaa omassa työssäsi.   

Ammatillinen itseluottamus ja pätevyys HR-ammattilaisena kasvaa: Olet valmis vaativiin HR-tehtäviin, kun olet saanut koulutuksesta lisää itsevarmuutta ja ammattitaitoa. Kehität ajatteluasi ja ongelmanratkaisukykyäsi ja osaamisesi myötä lisäät uskottavuuttasi HR-ammattilaisena.    

Saat monipuolisia kehittymismahdollisuuksia: Henkilöstöpäällikön tutkinto™ tarjoaa mahdollisuuden syventää taitojasi samalla kun jatkat työskentelyä. Voit edetä urallasi ja oppia työsi ohella lisää, eikä sinun tarvitse luopua nykyisestä työstäsi opintojen ajaksi.

Kuka hyötyy henkilöstöpäällikön tutkinnosta? 

Koulutus on suunniteltu nykyisille ja tuleville henkilöstöpäälliköille, HR-ammattilaisille sekä niille, jotka haluavat edetä urallaan HR-tehtäviin. Koulutus sopii myös erinomaisesti esihenkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan HR-tehtäviin.  

Vahvista HR:n roolia liiketoiminnan strategisena kumppanina ja varmista, että henkilöstötyö on linjassa organisaation strategisten tavoitteiden kanssa. Ota seuraava askel urallasi ja kehity HR-osaamisen mestariksi! 

Henkilöstöpäällikön tutkinnon suoritettuasi voit halutessasi edetä Henkilöstöjohtamisen valmennukseen.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöpäällikön tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.