Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
suomi
Ammattitutkinnot
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
1 590 EUR
20.4.2023

Verkossa
1 590 EUR
31.10.2023
Rastor-instituutti

Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Vahvista, päivitä ja laajenna HR/HRD-osaamistasi. HR-työn osaaminen näytetään tutkintoa suoritettaessa käytännön työtehtävissä omassa työpaikassasi.

Hakeminen

Henkilöstöhallintoon suunnatussa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa saat näkemystä, taitoja ja menetelmiä oman organisaatiosi henkilöstön tilan ja henkilöstökäytäntöjen analysointiin. Laajennat HR-osaamistasi ja kehität liiketoimintaa tukevaa HR-työtä. Alan asiantuntijoiden johdolla opit tukemaan monipuolisesti oman organisaatiosi esihenkilöiden työtä. Jo opintojesi aikana kehität työyhteisösi toimintatapoja, sillä työssä oppiminen on olennainen osa näytöin suoritettavaa ammatillista tutkintoa.
 
Tutkinto soveltuu henkilölle, jolla on jo kokemusta HR- tai esimiestehtävistä.  Vastaat esimerkiksi organisaatiossanne rekrytointi-, palkitsemis- tai perehdytysprosessista, suorituksen johtamisen prosessista, osaamisen kehittämisestä ja/tai työkyvyn ja työhyvinvoinnin johtamisesta. 

Tutkinnon sisältö räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat kehittymistavoitteesi. Rakennat yhdessä Rastor-instituutin ohjaajan kanssa itsellesi yksilöllisen opintopolun, joka tukee osaamistarpeitasi. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon samalla kun kasvat vahvaksi henkilöstötyön ammattilaiseksi. 

Varmista tutkinnon soveltuvuus sinulle ja ota yhteyttä!

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.
 

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. 
Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa (0–450 €). Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää oppilaitoksesta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Henkilöstöhallinto – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: