Ammattitutkinnot

HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
5 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 950 EUR + alv 24%
Aloitus
12 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
5 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 950 EUR + alv 24%
Aloitus
12 syyskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

HR-koordinaattorin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle kattavan ymmärryksen HR-työn kokonaisuudesta. Koulutuksen jälkeen pystyt tukemaan liiketoiminnan, henkilöstön ja asiakkaiden menestystä sekä hoitamaan käytännön HR-tehtäviä lakien ja säännösten mukaisesti. Koulutus sopii jo HR-tehtävissä toimiville tai HR-työstä vasta haaveileville.

Hakeminen

HR-koordinaattorin koulutusohjelma antaa sinulle tuoretta näkökulmaa ja ammatillista varmuutta kytkeä HR osaksi liiketoimintaa. Saat valmiudet johdon ja esihenkilötyön tukemiseen sekä toimivan HR-työn rakentamiseen, jossa henkilöstön potentiaali pääsee kukoistamaan. Opit työsuhteen elinkaaren vaiheet ja tiedät, mitä HR-tehtäviä kuuluu kuhunkin vaiheeseen. Käsitteet ja terminologia sekä HR:n lakisääteiset tehtävät tulevat koulutuksen myötä sinulle tutuksi.  

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, vasta-alkajille tai alan vaihtajille. Koulutus antaa edellytykset edetä vaativampiin HR-tehtäviin ja uutta uraa harkitseville hyvän pohjan hakeutua alan työtehtäviin. HR-koordinaattorin koulutusohjelman jälkeen olet valmis osallistumaan Henkilöstöpäällikön tutkintoon.  

Koulutuksen hyödyt sinulle 

  • ymmärrät HR:n kokonaisuuden  
  • saat tietoja, taitoja ja osaamista HR:n tehtävistä ja roolista  
  • osaat toimia keskeisissä HR:n operatiivisissa tehtävissä 
  • pystyt tukemaan kehittämishankkeissa ja HR-prosesseissa
     

Koulutuksen hyödyt työnantajalle 

  • organisaation henkilöstöasiat tulevat hoidetuksi oikein ja tehokkaasti 
  • osaavan HR-ammattilaisen työn myötä saavutetaan kustannussäästöjä ja toiminnan tuloksellisuutta 
  • HR-osaamisen myötä organisaation tulevaisuuden suunnittelu ja varautuminen sekä päätöksenteko on helpompaa ja tuloksellisempaa

Työllistyykö HR-koordinaattorin koulutusohjelmalla?

Työllistymiseen vaikuttavat monet asiat, mutta aiempien opiskelijoiden positiivinen palaute osoittaa, että koulutuksellamme on myönteisiä vaikutuksia työllistymiseen HR-alalla. Rastor-instituutin koulutukset ovat tunnettuja ja arvostettuja HR-ammattilaisten ja yritysjohdon keskuudessa. Oman osaamisen aktiivinen kehittäminen ja ajantasaiset tiedot HR-alalta ovat avainasemassa menestyksekkäässä työllistymisessä!

Vi erbjuder Utbildningsprogrammet för HR-koordinator även på svenska.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-koordinaattorin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.