Valmennuskurssit
Ei arviointeja

Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
10 h (2 pv) + itseopiskelua
Opiskelukieli
suomi
Hinta
650 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
syyskuu 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
10 h (2 pv) + itseopiskelua
Opiskelukieli
suomi
Hinta
650 EUR + alv 24%
Seuraava aloitus
syyskuu 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä

Rastor-instituutti
Mitä tekoäly (AI) tarkoittaa HR-työssä, mihin sitä voi käyttää ja mihin ei? Aloita tekoälyn hyödyntäminen kartoittamalla sen mahdollisuuksia ja soveltuvuutta HR-työhön. Koulutuksessamme selvität, millaisia parannuksia voit tekoälyllä saada aikaan esihenkilöiden, työntekijöiden ja koko organisaation arjessa. Tee tekoälystä työkaverisi ja aloita älykkäämpi henkilöstötyö!

Hakeminen

Tekoäly tekee töitä, joita ihminen on tähän asti tehnyt. Sen avulla säästät aikaa ja voit keskittyä sparraukseen, keskusteluihin sekä tukemiseen – asioihin, joissa ihmisen rooli on tärkeä, ja joita tekoäly ei pysty korvaamaan. 

Koulutuksessa saat perustiedot HR-työhön sovellettavista tekoälypohjaisista työkaluista ja hahmotat tekoälyn mahdollisuudet henkilöstöammattilaisen näkökulmasta nyt ja tulevaisuudessa. 
Kuulet, miten tekoälyä voi hyödyntää rekrytoinnissa ja osaamisen kehittämisen prosesseissa. Sinulle kirkastuu myös, miten tekoälyllä taklataan vääristymiä (bias). Kun opit hyödyntämään tekoälyn tuottamaa dataa, voit heittää roskiin oletukset ja arvailut.

Koulutus sopii HR-tehtävissä toimiville, liiketoimintavastuullisille asiantuntijoille sekä esihenkilöille, joiden työhön kuuluu HR-tehtäviä. Voit opiskella kurssin itsenäisenä kokonaisuutena tai sisällyttää sen Henkilöstöpäällikön tutkintoon tai HR-asiantuntijaohjelmaan.

Kustannukset

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn mahdollisuudet HR-työssä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.