Yhteenveto
Valinnainen opiskelutahti, mutta kokopäiväisesti noin 4-5 viikkoa
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Ammatillinen koulutus
Puutarhuri

Puutarhuri

Haluatko työskennellä puutarhojen ja kasvien parissa? Nyt on mahdollisuus opetella puutarhanhoidon perusteet. Paranna omaa puutarhaasi tai auta aktiivisesti asiakkaita optimoimaan tai luomaan täysin uusia puutarhoja ja ulkoympäristöjä. Kaikkea parvekkeista suuriin pihoihin, aina on mahdollisuus luoda vihreä keidas pienellä työllä ja huolella!
Tämä puutarhanhoitokoulutus kattaa monia eri osa-alueita puutarhanhoidossa ja kasveissa maaperästä ja ravinnosta istutuksiin ja kasvialueiden optimointiin.
Puutarhassa on aina töitä ja se on erittäin kiitollinen ammatti, jonka tehtävät vaihtelevat sesongin mukaan.
Sertifioituna puutarhurina voit auttaa parantamaan ja luomaan ulkoilmaympäristöjä. Koulutuksen aikana pääset osallistumaan teoreettisiin näyttötallenteisiin ja elokuviin puutarhasta, kun käytännössä työskentelemme. Voit sitten käyttää tietämystäsi puutarhasi optimointiin tai työskennellä asiakkaiden kanssa. Auta heitä luomaan se ylimääräinen huone, vihreä huone.
Fyysinen työ on loistava tapa pitää kehosi liikkeessä ja monet ihmiset nauttivat käsin työskentelystä. On mukava irtautua arjesta kasvien parissa työskentelemällä ja on aina hauskaa, jos voit samalla auttaa muitakin saavuttamaan optimaalisen puutarhaympäristön kotiinsa samalla kun saat tuloja työstäsi. Opimme kiertokulkua ja hajoamisprosessia, kompostointia ja tietä kestävään yhteiskuntaan kierrätyksellä.
Puutarhasta tai patiosta tulee usein kodin keskeinen kohta, jossa seurustelet vieraiden kanssa ja nautit kauniista säästä. Täällä syntyy monia hienoja muistoja, ja puutarhassa on usein suuri potentiaali kehittää ja optimoida asukkaiden etujen ja tarpeiden mukaan. Puutarhurina olet mukana luomassa ympäristöä, jota voidaan käyttää vuosia eteenpäin!
Tervetuloa rekisteröitymään ja anna onnistuneen matkasi alkaa kanssamme!

Puutarhuri opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
Moduuli 1
Maaperätyypit ja ravinteet
Kompostointi
Kierto
Tehtävä
Jätettä
Maaperä
Kompostin hallinta
Microlife
PH arvo
Harjoitukset
Tietokilpailu
Tehtävä
Moduuli 2
Puutarhatyypit
Mikroilmasto
Biosfääri
Ötökät
Puut / pensaat
Kukkakimppujen sidonta
Invasiiviset lajit
Järjestely
Lavan kaulus
Hyönteiset ja pölytys
Yrtit / syötävät kasvit
Pöydän koristeet
Harjoittele
Tietokilpailu
Tehtävä
Moduuli 3
Kasvihormonit
Istutus
Alennukset
Kasvihuone
Koristeelliset pensaat
Tietokilpailu
Kasvialueet
Polyfenoli/eteeni
Terveiden elämäntapojen
Koristeelliset puut
Erilaisia ​​maaperätyyppejä
Harjoittele
Loppukoe

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Puutarhuri -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Puutarhuri koulutuksen hinta on 1 493,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 498,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 144,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarhuri? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puutarhuri täytä seuraavat tiedot: