Academy Online hymyilevä nainen

sertifioitu key account manager

Key Account Manager on koulutus sinulle, joka haluat kehittyä myyntityössäsi ja työskennellä Key Account Managerina, jossa olet vastuussa yrityksen avainasiakkaista. Avainasiakaspäällikkönä hoidat sekä myynnin, asiakaskehityksen että liiketoiminnan ja varmistat jatkuvan kannattavuuden sekä asiakkaalle että yritykselle.
Koulutus antaa sinulle laajan pohjan ja koulutuksen hyväksytyn suorittamisen jälkeen voit aloittaa työskentelyn avainasiakkaiden hallinnassa. Koulutus koostuu 4 kurssimoduulista.

Key Account Manager opinnot tarkoittavat, että:

  • Aloitat opinnot milloin haluat
  • Opiskelet miten haluat, tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella
  • Päätät itse opiskelunopeuden
  • Opiskelet missä haluat

KURSSIPORTAALI

Kurssiportaalissa pääset katselemaan tallennettuja luentoja, jossa voit tavata myös kurssin opettajan. Tallennettuihin luentoihin voi osallistua myös Powerpointissa. 

Kurssiportaalissa pääset käsiksi myös varsinaiseen luentomateriaaliin, kun on aika tehdä harjoitustehtäviä ja tehtäviä, joista annetaan sinulle palautetta.

Kurssiportaalissa on foorumi, jossa voit keskustella ja kysyä kurssin sisällöstä muilta kurssin osallistujilta ja opettajilta. Opintojakson aikana olet yhteydessä kurssin vetäjään, jos kohtaat kysymyksiä tai ongelmia ja saat palautetta tehtävistäsi. Interaktiivisuutta chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta. Kurssimateriaaleissa on paljon harjoituksia ja tehtäviä, jotta voit varmistaa, että olet omaksunut materiaalin.

OPETUSSUUNNITELMA
AMMATILLISET ROOLIT
- Vastuualue KAM:na
- Mikä on avainasiakas?
- Organisaatio
Seuranta ja budjettitavoitteet
KAM-STRATEGIA
- KAM-prosessi
- Strategia; Kilpailija ja yritys
- Tunnista ostokäyttäytyminen
- Kommunikaatio
- Markkinointi
- Tehtävä
AVAINSUHTEET JA YHTEISTYÖ
- Avainluvut
- Kuinka seurata asiakasta
- KAM:n sisäiset yhteistyöt
- Näin olet askeleen edellä
- Koe
ASIAKKAAN TARVE
- Pakkaa tarjouksesi
- Viedä tarjous
- Keskity asiakkaiden tarpeisiin
- Suhdemarkkinointi
- Neuvottelutekniikat
- Tehtävä

Hakeminen

NÄIN HAET

Meidän on vastaanotettava ilmoittautumisesi kirjallisesti tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info (at) academyonline.fi tai käyttää verkkosivustolla olevaa yhteydenottolomaketta. Ilmoita mihin ammatilliseen koulutukseen tai kurssiin hakemus viittaa.

Tutkinto / todistus

Tentti & todistus

Hyväksyttyjen toimeksiantojen ja tutkintoprojektin jälkeen olet täyttänyt Sertifioidun Key Account Manager -vaatimukset.

Kustannukset

Kustannukset

Sertifioidun Key Account Manager koulutuksen hinta on 1460,00 euroa. Voit maksaa kolmella eri tavalla: Koko maksu yhdellä laskulla, moduulia kohden etukäteen hintaan 365,00 euroa tai osittainen maksu 12 kuukaudelta 134,00 euroa kuukaudessa. Kaikki maksut sisältävät ALV. Sinun on maksettava kokonaisuudessaan ennen kuin voit saada tutkintotodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta sertifioitu key account manager? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Academy Online Suomi

Tervetuloa Academy Online Finland -kouluun! 

Olisiko aika ottaa seuraava askel urallasi? Academy Online tarjoaa etänä järjestettävää ammatillista koulutusta sekä itsenäisiä lyhytkursseja eri aiheista. Haluaisitko ottaa seuraavan askeleen urallasi ja vahvistaa osaamistasi?  Oli tilanteesi mikä tahansa, Academy Onlinen valikoimasta löytyy sopiva koulutus tarpeisiisi. Voit tutustua kursseihin alla...


Lue lisää oppilaitoksesta Academy Online Suomi ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta sertifioitu key account manager täytä seuraavat tiedot: