Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | hyvinvointialan palvelumuotoilu | verkko-opinnot

Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | hyvinvointialan palvelumuotoilu | verkko-opinnot

muistilappu, tietokone ja lasi

Hyvinvointialan palvelumuotoilu YAMK-koulutus antaa sinulle laaja-alaista osaamista palvelujen kehittämiseen palvelumuotoilun keinoin. Palveluiden muotoilijana hyödynnät tutkittua tietoa, kehität palveluja käytännönläheisesti sekä johdat ryhmiä luovaan ja tavoitteelliseen toimintaan.

Palvelumuotoilu on toiminnan kehittämistä ihmislähtöisesti, jolloin palvelu vastaa palvelun käyttäjien sekä myös  organisaation tarpeisiin ja tavoitteisiin. Laadukas palvelu rakentaa hyvää asiakas- ja työntekijäkokemusta ja toimii näin perustuvaa laatua olevana kilpailutekijänä.

Palveluiden kehittämisen menetelmät perustuvat vuorovaikutukseen, ja siksi kehittäminen tapahtuu yhdessä asiakkaiden, potilaiden, työntekijöiden ja eri sidosryhmien kanssa. Palvelumuotoilu ulottuu organisaatiossa laajalle. Sitä voidaan tehdä niin organisaation ylimmän johdon strategisessa työskentelyssä kuin ruohonjuuritason asiakasrajapinnassa.

Tutkinnon suoritettuasi osaat johtaa hyvinvointialan yritysten, organisaatioiden ja kolmannen sektorin palvelumuotoiluprosesseja ja antaa asiantuntija-apua palveluiden kehittämisessä. Koulutus antaa sinulle valmiuksia toimia tulevaisuusorientoituneesti sekä perinteisessä kasvokkain tapahtuvassa että digitaalisessa palvelutuotannossa.

Opintojen sisältö

Yhteen opintojaksoon sisältyy yleensä kaksi virtuaalisesti toteutettavaa lähipäivää. Lähipäivät ovat pääsääntöisesti klo 9–16. Oppimisen keskeinen työ tehdään opintojaksoihin liittyvissä ennakkotehtävissä ja kehittämistehtävissä. Yhden opintojakson laajuus on 5 op, mikä vastaa työmäärältään 135 tuntia opiskelua. 

Koulutuksen oppimisympäristönä toimivat Moodle ja Zoom. Opintojaksojen osaamisen tavoitteet ja tehtävät integroidaan tiedolliseen, työelämää kehittävään taidolliseen ja johtamis-kehittämis-innovaatio -osaamiseen.

Opintojen rakenne

Tutkinto sisältää 90 opintopistettä (op). Hyvinvointialan palvelumuotoilu -koulutuksen ydinosaamiseen liittyviä (pakollisia) opintojaksoja on 40 op, täydentäviä opintojaksoja 20 op, ja opinnäytetyö on laajuudeltaan 30 op.

Täydentäviä opintoja voit valita LAB-ammattikorkeakoulun, muiden ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen YAMK- ja maisteritasoisesta opetustarjonnasta sekä Campusonline-opintotarjontaportaalista. Opintojen kesto on yksilöllisesti 1,5–2,5 vuotta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (4.–14.9.2023)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK) | hyvinvointialan palvelumuotoilu | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu