Erikoisammattitutkinnot

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

OSAO, Verkossa
Pituus
1–1,5 vuotta
Aloitus
Joustava aloitus katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Pituus
1–1,5 vuotta
Aloitus
Joustava aloitus katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Koulutus on suunnattu kokeneille isännöinnin ammattilaisille. Suoritettuna tulisi olla IAT-tutkinto. Tutkintoon hakeutuvalla tulee olla useamman vuoden työkokemus isännöintitehtävistä ja työtehtävien pitää sisältää tutkinnon perusteiden mukaisia tehtäviä. Tutkinto suoritetaan vaativissa isännöinnin työtehtävissä, joten tutkinnon suorittajan tulee työskennellä isännöintitehtävissä.

Ammatti ja opinnot

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon suorittaneella on kokemusta vaativista isännöinnin tehtävissä toimimisesta. Tutkinnon suorittaja voi toimia esimerkiksi isännöitsijänä, kiinteistömanagerina, isännöintiyrityksen johto-, asiantuntija-, tai kehitystehtävissä, kiinteistön omistajayhteisössä tai omistaja- tai käyttäjäpalveluja tuottavassa yrityksessä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutuksen painopisteitä ovat mm. yleinen johtamisosaaminen ja sen kehittäminen, kohteiden toiminnan kehittäminen sekä sidosryhmätyöskentelyn, palveluverkoston ja asiakaskokemuksen johtaminen.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen tutkinnon suorittaneella on vahvaa osaamista isännöinnin kehittämisessä, perusparannus- ja korjaushankkeiden hallinnassa tai yrityksen johtamisessa.

Tutkinnon sisältö ja laajuus

Tutkinto muodostuu kahdesta pakollisesta ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta. Tutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito aidoissa työtilanteissa. Tutkinto on valmis, kun kaikki kolme osaa on suoritettu hyväksytysti.

Pakolliset tutkinnon osat

  • Asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen ja palveluverkoston hallinta (60 osp)
  • Tavoitteellinen kiinteistöjohtaminen (60 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat,  (valitaan yksi)

  • Kehittämissuunnitelma isännöinnissä
  • Toimiminen isännöitsijänä vaativissa korjaushankkeissa

Isännöinnin erikoisammattitutkinnon valinnaisena tutkinnon osana voi olla tutkinnon osa yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta.

Opiskelun toteutusmuoto

Koulutus toteutetaan verkko-opiskeluna.

Koulutukseen kuuluu 10 luentokertaa noin kerran kuussa (poislukien oppilaitoksen loma-ajat) 4 h/kerta pääosin tiistaisin klo 12.00 – 16.00 (muutokset mahdollisia).

Luennoille osallistutaan Teams-alustalla ja koulutuksen tukena toimii Pinja -oppimisympäristö, jossa koulutusmateriaali on opiskelijoiden käytössä. Verkkoluennot myös nauhoitetaan ja ne ovat käytettävissä koko koulutuksen ajan.

Koulutukseen on mahdollista hakeutua milloin vain ja opiskelu aloitetaan aina seuraavasta luennosta.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustava aloitus

  • Oppisopimuskoulutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen on jatkuva haku.

Oppisopimus sopii sinulle, joka haluat opiskella ammatin työn yhteydessä, päivittää osaamistasi tai vaihtaa alaa. Koulutus edellyttää alan työpaikkaa tai yrittäjänä toimimista koulutuksen aikana. Oppisopimuksen voi aloittaa milloin vain.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Isännöinnin ammattitutkinnossa kielitaitotasosuositus on B2.1.

Tutkinto / todistus

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu