Sivuston käyttötapa: Mobiili

Puuteollisuuden ammattitutkinto | puusepänteollisuuden osaamisala

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Ammattitutkinnot
Nurmijärvi, Verkossa
Alkavat koulutukset
Nurmijärvi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
300 EUR
Joustavasti

Puuteollisuuden ammattitutkinto | puusepänteollisuuden osaamisala

Puuteollisuuden ammattitutkinnon suorittaneella on puuteollisuuden työtehtävissä vaadittu ammattitaito. Tutkinnon suorittanut toimii vastuullisesti, taloudellisesti ja laatutavoitteiden mukaisesti sekä osaa noudattaa työpaikan ohjeita ja toimintatapoja. Hän osaa toimia turvallisesti suorittamansa osaamisalan toimintaympäristöissä. Hänellä on hyvä kokonaisnäkemys osaamisalansa tuotantoprosesseista, raaka-aineista sekä loppukäytön asettamista vaatimuksista tuotteelle.

Puusepänteollisuuden osaamisalansuorittanut osaa toimia itsenäisesti alan työtehtävissä. Hän osaa valmistaa puusepänteollisuuden tuotteita käyttäen materiaaleja, jatkojalosteita ja tarvikkeita.

Kohderyhmä koulutukselle

Puuteollisuuden, kalusteasennuksen tai sisustuspuusepän alan työpaikan omaavat, alan pohjakoulutuksen suorittaneet tai vastaavat taidot työkokemuksen kautta hankkineet henkilöt. Koulutus vaatii työpaikan, jossa oppisopimus suoritetaan.

Toteutus

Koulutus toteutetaan pääsääntöisesti työpaikalla alan työtehtäviä tehden. Koulutus muodostuu koulutuspäivistä, verkko-oppimisaineistosta ja työtehtävistä oppisopimustyöpaikalla.

Lähipäivät toteutetaan pääsääntöisesti joka toinen tiistai TEAMS koulutuksena. Lähijaksoja on yhteensä noin 20. Koulutuksen kesto on aiemmasta osaamistasosta ja työpaikan työtehtävistä riippuen 1 – 2 vuotta.

Koulutus toteutetaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Suunnitelmaa päivitetään opintojen edetessä opiskelijan kiinnostuksen kohteiden ja työskentelymahdollisuuksien perusteella.

Kustannukset

300€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuteollisuuden ammattitutkinto | puusepänteollisuuden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista koulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Vahva yhteistyö alan yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja tuottavat työelämään uusia ammattilaisia. TTS Työtehoseura tarjoaa myös täydennyskoulutuksia toimialojensa ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille.  ...


Lue lisää oppilaitoksesta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05200 Nurmijärvi

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puuteollisuuden ammattitutkinto | puusepänteollisuuden osaamisala täytä seuraavat tiedot: