Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauppatieteiden yksityisvalmennus

Uplus Yksityisopetus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Valmennuskurssit
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sinulle sopivana ajankohtana

Verkossa
Sinulle sopivana ajankohtana
Kauppatieteiden valmennuskurssi / Uplus Yksityisopetus

Kauppatieteiden yksityisvalmennus

Onnistu kauppatieteen valintakokeessa yksityisopetuksen avulla. Saat henkilökohtaisen opettajan sparraamaan sinua läpi luku-urakan. Joustavasti kotonasi tai verkon välityksellä.

Kauppatieteellisen korkeakoulun valintakokeessa menestyminen on monen asian summa eikä tuloksia saavuteta ilman suunnitelmallista ja pitkäjänteistä valmentautumista. Kauppatieteilijät tunnetaan korkeatasoisesta ja monipuolisesta koulutuksestaan sekä hyvistä kansainvälisistä valmiuksistaan. Kauppatieteiden opinnot ovatkin monen nuoren haaveena, mutta kilpailu kouluun pääsystä on kova. Paljon uutta asiaa sisältävät valintakoekirjat laittavat pyrkijän motivaation ja opiskelutekniikan koetukselle. 

Pelkkä lukemisen määrä ei kuitenkaan ratkaise valintakoemenestystä – on tärkeää keskittyä oikeisiin asioihin ja hahmottaa, miten teoria toimii käytännössä. Uplussan yksityisopetus on vaihtoehto sinulle, joka haluat oikeasti panostaa ja saada parhaat edellytykset onnistua kauppakorkean pääsykokeessa. Jos siis haluat laadukkainta opetusta, voit unohtaa perinteiset valmennuskurssit ja valita yksityisopetuksen. Toisaalta yksityisopetus sopii myös erinomaisesti täydentäväksi opetukseksi perinteiselle valmennuskurssille osallistuvalle.  

Oppilaslähtöistä opetusta

Uplus tarjoaa sinulle osaavat opettajat, jonka kanssa opinnot etenevät juuri sinun tarpeittesi mukaan siellä missä ja silloin kun sinä haluat. Yksityisopetuksessa keskitytään niihin asioihin, joissa tarvitset eniten apua, etkä joudu murehtimaan edetäänkö luokassa liian nopeasti tai liian hitaasti. Saat itse päättää missä oppitunnit järjestetään. Oppitunnit voidaan pitää joko kotonasi, opettajasi luona tai esimerkiksi kirjastossa. Kaikki Uplussan opettajat ovat kauppatieteen pääsykokeen tuntevia korkeakouluopiskelijoita, joilla on omakohtaista kokemusta kokeen suorittamisesta tai kokemusta muiden valmentamisesta pääsykoetta varten.

Yksityisvalmennukset

Uplus tarjoaa kolme erilaista valmennusmallia, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon:

  • Tehokertaus: Tarvitsetko vielä viimeisen läpikäynnin ennen koetta? Tehokertauksessa tapaatte opettajasi kanssa neljänä iltana ja käytte läpi niitä osa-alueita joita haluat vielä hioa ennen pääsykoetta. Opetus tapahtuu siellä missä toivot, kotonasi, kirjastossa tai opettajan luona. 

  • Tulosvalmennus: Kymmenen viikon intensiivisen opetuksen aikana kehityt aloittelijasta asiantuntijaksi. Laaditte opettajasi kanssa tavoitteet ja lukusuunnitelman, käytte läpi kaikki kokeeseen liittyvät osa-alueet ja tehtävät ja harjoittelette edellisten vuosien kokeilla. Tapaa opettajaasi siellä missä sinulle sopii, silloin kun sinulle sopii. 

  • Supervalmennus on kattavin vaihtoehto valmistautuessasi pääsykokeisiin. Paketti sisältää 40 oppituntia, jotka voit käyttää juuri silloin kun sinulle sopii. Tapaa opettajaasi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka päivittäin ennen koetta. 

Uplussan yksityisopetus on mahdollista saada myös poistumatta kotoa tai ilman, että kukaan tulee kotiisi. Verkko-opetuksessa oppilas tapaa opettajansa videoneuvotteluyhteyden välityksellä.

Hakeminen

Valmennukseen voi hakeutua Uplussan kotisivujen kautta.

Kustannukset

  • Tehokertaus 549€ (tai maksa kahdessa erässä 274,50€/erä). 
  • Tulosvalmennus 978€ (tai maksa kolmessa erässä 326€/erä). 
  • Supervalmennus 1796€ (tai maksa neljässä erässä 449€/erä). 
  • Yksittäiset oppitunnit 64,90€/oppitunti.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Uplus Yksityisopetus

Uplus – parempaa koulumenestystä yksityisopetuksen avulla

Uplus on koulutusalan yritys, joka tarjoaa yksityisopetusta koko maassa alakoulusta lukioon ja korkeakoulujen pääsykokeisiin. Uplussan huolellisesti valitut tuutorit antavat opetusta valitsemassasi paikassa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, yhdessä asetetuista tavoitteista tinkimättä. Opinnoissa menestymisen reseptihän on loppujen lopuksi yksinkertainen: pitää...


Lue lisää oppilaitoksesta Uplus Yksityisopetus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uplus Yksityisopetus

Yliopistonkatu 36a A 3
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero
uplus.fi


Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoja Uplus Yksityisopetuksesta? Täytä yhteystietosi, kirjoita kysymyksesi ja kerro mahdollisimman tarkasti, millaista lisätietoa tarvitset. Yhteydenottosi lähetetään suoraan Uplussalle.

Minuun voi olla yhteydessä puhelimitse
klo 8-10
klo 10-12
klo 12-14
klo 14-16
klo 16-18