Etä- ja verkko-opinnot peruskoulupohjalta

25 maalis 2019
KYSYMYS
Hei, onko mahdollista opiskella mitään etänä/verkossa kun pohjana on ainoastaan peruskoulu ei siis muuta ammattitutkintoa?

Vastaus

24 huhti 2019

Hei ja kiitos kysymyksestä! 

Et eritellyt tarkemmin mieluista opiskelualaa, mutta peruskoulupohjaisesti voit opiskella esimerkiksi Careerian koulutusvalikoimasta löytyvän liiketoiminnan perustutkinnon (koulutus toteutetaan opiskelijan tarpeiden ja toiveiden mukaan lähiopetuksena, verkko-opintoina ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena, koulutussopimuksella tai oppisopimuksella).

Liiketoiminnan perustutkinnon voi myös suorittaa Suomen Yrittäjäopiston kokonaan verkossa tapahtuvassa koulutuksessa  (vaaditaan alan työpaikka).

Mikäli työ eläinten parissa on lähellä sydäntäsi, maatalousalan perustutkinnon eläintenhoitajan koulutuksen voi suorittaa Kainuun ammattiopistossa verkko-opintoina peruskoulun pohjalta (jos opiskelijalla ei ole aiempaa kokemusta tuotantoeläinten hoidosta, sisältyy opintojen aloitukseen lähiopetusjakso koulutilalla). 

Yhtenä mahdollisena vaihtoehtona on verkossa tapahtuva lukio-koulutus, (etälukio-opintoja tarjoavat myöskin Raudaskylän Kristillinen Opisto sekä Pirkanmaan aikuislukio). Ylioppilastutkinnon jälkeen avautuu lisää etäopiskelun mahdollisuuksia, esimerkiksi datanomin verkko-opinnot Mäntän seudun koulutuskeskuksella.

Toivottavasti vastaus auttaa edes hieman vaihtoehtojen pohdinnassa!

Ystävällisin terveisin,

Marija, Studentum.fi

 

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.