Ylemmät AMK-tutkinnot

Insinööri (ylempi AMK) | IoT:stä tekoälyyn | verkko-opinnot

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Insinööri (ylempi AMK) | IoT:stä tekoälyyn | verkko-opinnot

lab muistilappu ja kynä, näppäimistö

Teknologian voimakas kehittyminen on tuonut mahdollisuuden tallennetun datan käsittelylle ja analysoinnille. Sekä julkishallinto että yksityinen sektori tarvitsevat ICT-teknologioita, data-analytiikkaa, koneoppimista ja tekoälyä datan hallintaan ja hyödyntämiseen tuloksenteon välineenä.

Opintojen sisältö

Koulutus koostuu syventävistä ammattiopinnoista, joissa keskeisenä sisältönä on datan mittaaminen, analysointi ja visualisointi sekä koneoppiminen. IoT:n avulla fysikaalinen ilmiö saadaan muunnettua digitaaliseen muotoon ja siirrettyä pilveen jatkokäsittelyä varten. Analytiikka ja visualisointi tuottavat organisaatioille lisäarvoa päätöksenteon tueksi.

Koneoppimisen luokittelevat ja ennustavat menetelmät ovat portti tekoälyä hyödyntävään tulevaisuuden työhön. Johdanto tekoälyyn tarjoaa innovointialustan toiminnan jatkokehittämiseen.

Koulutuksen tavoitteena on soveltaa IT:n luomia mahdollisuuksia lisäarvon tuottamiseen julkishallinnossa, yritystoiminnassa ja teollisuudessa. Koulutus lisää data pipelinen ymmärrystä IoT:n, data-analytiikan, koneoppimisen ja tekoälyn osalta sekä parantaa yhteistyötä eri toimijoiden kesken. LAB tarjoaa mahdollisuudet oppia informaatioteknologian uusimmat trendit aina virtualisoinnista digitaalisten kaksosten hyödyntämiseen.

Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena.

Opintojen rakenne

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä, joka jakautuu seuraavasti: ydinosaaminen 20 op, täydentävä osaaminen 10 op ja opinnäytetyö 30 op. Täydentävät opinnot voit valita LAB-ammattikorkeakoulun ylempien koulutusten yhteisestä opintojaksotarjonnasta sekä muiden ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen tarjonnasta.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (4.–14.9.2023)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (ylempi AMK) | IoT:stä tekoälyyn | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu