Ylemmät AMK-tutkinnot

Insinööri (ylempi AMK) | kestävä kaupunkiympäristö | verkko-opinnot

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Toteutustapa
Etätoteutus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Insinööri (ylempi AMK) | kestävä kaupunkiympäristö | verkko-opinnot

lab muistilappu ja kynä, näppäimistö

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtava koulutus keskittyy tulevaisuuden kestävän kaupunkiympäristön kysymyksiin. Opintojen lähtökohdan muodostavat kaupungistumisen ja ilmastonmuutoksen luomat haasteet.

Koulutuksessa omaksut monialaisen näkemyksen kaupunkiympäristöistä sekä saavutat tiedot ja taidot, joiden avulla voit työssäsi johtaa ja kehittää kaupunkiympäristöä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Koulutuksen sisältö

Ydinopinnot liittyvät kestävän kaupunkiympäristön osallistavaan kehittämiseen, ilmastonmuutokseen ja sen ympäristövaikutuksiin, muutoksen johtamiseen ja hallintaan sekä paikkatietojen hyödyntämiseen. Voit valita täydentäviä opintoja LABin YAMK-koulutusten yhteisestä tarjonnasta tai muiden korkeakoulujen vastaavan tasoisesta tarjonnasta.

Opiskelu toteutetaan kokonaan verkossa. Oppimistehtävät ovat joko yksilöllisiä tai ryhmätöitä. Opiskelussa käytetään hyväksi Moodle-alustaa.

Opintojen rakenne

Koulutus rakentuu ydinosaamisesta (20 op), täydentävästä osaamisesta (10 op) ja opinnäytetyöstä (30 op).

Vapaasti valittavat täydentävät opinnot voit valita LABin ylempien koulutusten yhteisestä opintojaksotarjonnasta ja/tai muiden ammattikorkeakoulujen tai yliopistojen tarjonnasta. Opiskelijan kanssa tehdään opintojen alussa henkilökohtainen opintosuunnitelma, jossa otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon aiemmat maisteritason opinnot ja työkokemuksen kautta hankittu osaaminen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (4.–14.9.2023)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (ylempi AMK) | kestävä kaupunkiympäristö | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu