Ammattitutkinnot

Data ja analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Seuraava aloitus
toukokuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Seuraava aloitus
toukokuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Data ja analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Ankkuroi data ja analytiikka osaksi liiketoimintaa ja päätöksentekoa! Koulutuksessa opit muotoilemaan liiketoimintamalliasi käyttäjätiedon pohjalta ja tunnistamaan siitä kriittiset kehittämisen kohdat. Data-analytiikkaa ja sen tuloksia hyödyntämällä kehität ja tehostat liiketoimintaa.

Hakeminen

Digitaalisessa toimintaympäristössä on tarjolla loputon määrä dataa, mutta data hyödyttää vain, jos sen tulokset yhdistetään suoraan liiketoiminnan kipupisteisiin, strategisiin tavoitteisiin ja mittareihin. 

Koulutuksessa luot asiantuntijoiden ohjauksessa organisaatioosi data-analytiikkajohtoisen liiketoimintamallin. Opit data-analytiikan ja tiedolla johtamisen menetelmistä, datan visualisoinnista sekä mittariston määrittelystä. Oivallat käytännön esimerkkien kautta, millaisiin ongelmiin, tavoitteisiin ja tilanteisiin data-analytiikan työkalut voivat tarjota ratkaisun. 

Lisäksi opit palvelumuotoilun menetelmät, joilla varmistat, että uusi liiketoimintamalli palvelee parhaiten organisaatiotasi ja sen asiakkaita. Opit mm. yhteiskehittämisen ja ketterän kehittämisen menetelmät sekä Design Thinking -filosofian ja työkalut. Kehität liiketoimintamallia erilaisten Canvas-työkalujen avulla. 

Koulutuksen aikana kehität jotain organisaatiosi näkökulmasta keskeistä data-analytiikan prosessia tai toimintamallia. Työpajapäivissä saat kouluttajilta tukea omaan data-analytiikan kehittämisprosessiisi.

Koulutus sopii mm. data-analyytikoille sekä liiketoimintaa kehittäville asiantuntijoille, kehittämispäälliköille ja keskijohdolle, jotka haluavat oppia entistä tehokkaammin hyödyntämään dataa toiminnan kehittämisessä. 

Katso myös Data ja analytiikka liiketoiminnassa -koulutusohjelma.

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Rastor-instituutin oppisopimuskoulutus on maksutonta. Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Data ja analytiikka liiketoiminnassa – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.