Ammattitutkinnot

Tuotteiden ja prosessien kehittäminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
14 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
10 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
14 kk
Opiskelukieli
suomi
Hinta
1 590 EUR
Aloitus
10 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tuotteiden ja prosessien kehittäminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Haaveiletko projektien sujuvammasta kulusta? Tämän koulutuksen avulla otat projektisi tiukkaan hallintaan ja pidät aikataulut ja kustannukset kurissa. Saat tuotekehitysprosessiin ja palvelumuotoiluun uusia ajattelumalleja ja työkaluja, jotka parantavat käytäntöjä omassa yrityksessäsi. Tule viilaamaan prosessit kuntoon – lisäät tehokkuutta ja samalla kevennät omaa työkuormaasi!

Hakeminen

Tuotekehitystyö pohjautuu liiketoiminnan strategiaan. Koulutuksessa arvioit vastuualueesi tuotanto- tai palveluprosessien nykytilaa ja tunnistat strategian mukaisia kehittämistarpeita.

Perehdyt tuotekehitystyön käytännön menetelmiin sekä digitaalisuuden ja tekoälyn mahdollisuuksiin, ja opit soveltamaan niitä omassa kehittämistyössäsi. Otat myös huomioon vastuullisuuden ja kestävän kehityksen näkökulmat. Saat testatut työkalut prosessien hallintaan ja lean-ajatteluun, jotta pystyt keskittämään kehittämistoimenpiteet liiketoiminnan kannalta olennaisiin kohtiin.

Tehokas projektinhallinta on edellytys tuotekehitykselle. Opit ymmärtämään systemaattisen lähestymistavan projektien taustalla, mikä takaa suunnitelmallisuuden, aikataulutuksen ja lopulta projektien onnistumisen.

Koulutuksen aikana edistät omaa kehittämisprojektiasi saaden tukea asiantuntijoilta ja kanssaopiskelijoiden verkostolta. Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville henkilöille sekä asiantuntijoille, joiden tehtäviin kuuluu tuotteiden, palvelujen tai prosessien kehittäminen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta OSAO:n oppisopimuskoulutuksena on 250 €

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotteiden ja prosessien kehittäminen – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.