Ammattitutkinnot

Yrittäjyyden ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti, Verkossa
Pituus
12–15 kk (8 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
400 EUR
Seuraava aloitus
29 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
12–15 kk (8 pv + itseopiskelua)
Opiskelukieli
suomi
Hinta
400 EUR
Seuraava aloitus
29 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yrittäjyyden ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti
Sosiaali-, terveys- tai hyvinvointialan yrittäjä tai yrittäjäksi aikova, kehitä liiketoimintaosaamistasi sote-alalle suunnatussa yrittäjyyden ammattitutkinnossa! Olitpa yritystoimintaa suunnitteleva tai jo alalla toimiva yrittäjä, tässä on erinomainen tuotteistamisen, talouden ja myynnin paketti – opiskeltavista sisällöistä valitset toiminnallesi ne oleellisimmat!

Hakeminen

Valittavanasi on kaksi osaamisalaa sen mukaan, suunnitteletko vasta yrityksen perustamista tai onko sinulla jo yritys olemassa.

Yrityksen perustamista suunnittelevat
Koulutuksessa arvioit omia edellytyksiäsi toimia yrittäjänä ja kehität omia yrittäjävalmiuksiasi. Kirkastat liikeideasi ja suunnittelet oman yrityksesi perustamista. Opit tuotteistamaan palvelusi, ja saat arvokkaat opit myyntiin, markkinointiin sekä talouden pyörittämiseen. Koulutuksen avulla osaat laatia liiketoimintasuunnitelman laskelmineen (hyödynnettävissä starttirahan hakemisessa), suunnitella tarvitsemasi yhteistyöverkostot sekä kehittää liiketoimintaasi vastuullisesti. 

Vahvistamalla omaa osaamistasi vältät suurimmat sudenkuopat yrittäjyyden alkumetreillä. Saat asiantuntijoilta tukea ja neuvoja, ja samalla verkostoidut muiden sote-alan yrittäjyyttä suunnittelevien tai jo yrittäjänä toimivien kanssa.

Yrittäjänä toimivat
Koulutuksessa kehität yrittäjäosaamistasi, löydät uusia toimintatapoja ja saat lisää varmuutta yritystoimintaasi. Analysoit yrityksesi nykytilaa ja suunnittelet kehittämistoimenpiteet tavoitteellisesti ja vastuullisesti. 

Menestyksekäs yrittäjänä toimiminen vaatii monipuolista tiedon hallintaa oman ammattiosaamisen lisäksi. Koulutuksessa kartutat osaamistasi mm. taloushallinossa, verotuksessa, budjetoinnissa, markkinoinnissa, sopimusjuridiikassa ja työsuhdeasioissa. Voit myös panostaa yrityksesi tuotteiden ja palvelujen tuotekehitykseen ja digitalisointiin. 

Pääset verkostoitumaan muiden sote- tai hyvinvointialalla yrittäjinä toimivien kanssa, ja ymmärrät verkostojen hyödyn liiketoiminnassasi.
 

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Koulutus on mahdollista opiskella oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen hinta määräytyy oppisopimustoimistossa. Kysy meiltä lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjyyden ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.