Sivuston käyttötapa: Mobiili

» Suomen Eläinkoulutuskeskus somessa

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskuksen opintojen sisältö ja toteutus

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Monimuoto-opiskelu koostuu viikonloppuihin sijoittuvasta lähiopetuksesta ja ohjatusta verkossa työskentelystä, joiden lisäksi koulutuksiin kuuluu ryhmissä, pareittain tai yksilötyönä suoritettavia harjoituksia ja tehtäviä.

Verkko-opiskelu on Eläinkoulutuskeskuksessa aina vuorovaikutteista; opiskelijat saavat henkilökohtausta ohjausta verkossa useasti viikossa. Tehtävissä yhdistetään teoria ja käytäntö opiskelijoiden aikaisemmista tiedoista ja kokemuksista käsin.

Kurssit ja koulutusohjelmat ovat korkealaatuisia kasvatusalan ammattilaisten ja sisällön osaajien yhteistyönä toteutettavia koulutuksia. Suomen Eläinkoulutuskeskus keskittyy koirakoulutoiminnassaa klinikkapalveluihin sekä hajutyöskentelyn kouluttamiseen.

Mahdollisuus täydennysopintoihin

Jos olet suorittanut jo peruskurssin, opintoja on mahdollista jatkaa myös myöhemmin suorittamalla täydennysosan. Kurssista saa täydennysosan jälkeen myös kirjallisen ja laadullisen arvioinnin.

Kiinnostuitko?

Lisää tietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin Suomen Eläinkoulutuskeskus ottaa sinuun suoraan yhteyttä haluamallasi tavalla. Onnea opintoihisi!


Videoesittely

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan monenlaisin tavoittein:
osa haluaa eläinalasta itselleen ammatin, osa kartuttaa taitojaan arjen tilanteita varten.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Eläinten oppimispsykologian perusteet, aikuiskoulutus Verkko- tai etäopiskelu
  • = Videoesittely

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
 

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.elainkoulutuskeskus.fi

Arvioinnit

Linda   |   7.10.2017
Eläimen oppimispsykologiaan perehdyttävä kurssi, antoi paljon kipinää jatkaa koulutusta. Osaavat ja asiantuntevat opettajat, paljon kanssakäymistä myös kanssaopiskelijoiden kanssa - ei puuduttavaa yksinopiskelua.
          (5)
Kassandra   |   1.10.2017
Teoria ei pysähtynyt lukemiseen vaan selkeni käytännön harjoitusten kautta. Kurssi oli rakennettu perusteista alkaen sopivina annoksina edeltävän tiedon ja harjoitusten varaan. Opettajien kommentointi auttoi epäselvissä asioissa ja silloin kun harjoitukset eivät menneet putkeen. Ilmapiiri oli kannustava. Myös koirani tykkäsi kurssista :)
          (4)
Hilkka   |   14.8.2017
Erinomaiset opettajat ja loistavasti suunniteltu koulutusrunko. Hyvä yhdistelmä faktoihin perustuvaa teoriaa ja käytönnön koulutusta. Koulutus on melko työläs (ja hyvä niin), joten kovin kiireiselle saattaa muodostua haasteeksi. Mutta jos haluaa hyvän perustan ja uusimpiin tutkimuksiin pohjautuvan perustiedon eläinten kouluttamiseen ja aikaa ja ...
Näytä kokonaan
          (5)