Suomen Eläinkoulutuskeskus

paikassa Espoo (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Tavoitteena tehokas ja syväsuuntautunut oppiminen

Eläinkoulutuskeskuksen kurssien suunnittelussa on huomioitu nykyaikainen tutkimustieto oppimisesta. Kurssit on laadittu siten, että ne ohjaavat mahdollisimman tehokkaasti hyviin oppimistuloksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssit eivät ole vain passiivista videoiden katselua tai opetustekstien lukemista, vaan kurssien suorittaminen edellyttää oppijalta omaa, aktiivista otetta.

Kursseilla pyritään ohjaamaan oppijaa kohti syväsuuntautunutta oppimistapaa. Syväsuuntautunut oppija pyrkii muodostamaan kokonaisuuksia ja ymmärtämään asioiden ja käsitteiden välisiä suhteita. Toteavien ”Mitä?” –kysymysten lisäksi hän pyrkii vastaamaan myös ”Miten?” –kysymyksiin ja ”Miksi?” –kysymyksiin.

Syväsuuntautunut oppija pyrkii esittämään asian omin sanoin ja liittämään sen omiin kokemuksiinsa. Siksi kannattaa kurssitehtävien kohdalla käyttää aikaa siihen, että löytää esimerkkejä omasta arjesta eläinten kanssa. Kun uudet termit saa liitettyä omiin kokemuksiin ja omien eläinten toimintaan, avautuvat ne aivan uudella tavalla.

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan erilaisin tavoittein: osa haluaa opiskella omaksi iloksi ja hyödyksi, osalla taas on tavoitteena eläinalan ammatti. Koulutuksiin ei ole pääsyvaatimuksia eikä aikaisempia taitoja tai tietoja vaadita. 

Haluatko lisätietoa Suomen Eläinkoulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Eläinkoulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Eläinkoulutuskeskukselle yhteydenottopyyntöjä saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Opiskelijatarinoita

Jonnan tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Jonnan opiskelutarina.

Sanna H:n tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Sannan opiskelutarina.

Vuokon tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Vuokon opiskelutarina.

Riikan tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Riikan opiskelutarina.

Elinan tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Elinan opiskelutarina.

Sanna R:n tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Sannan opiskelutarina.

Piian tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Piian opiskelutarina.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Eläinkoulutuksen jatkotason verkkokurssit Verkossa
Eläinkoulutuksen perustason verkkokurssit Verkossa
  • = Hakuaika käynnissä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 28 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Minna
06 kesä 2023
Mielenkiintoinen teoriaa ja käytäntöä yhdistävä kokonaisuus

Mukaansatempaava, nopeatahtinen, hyvin asiassa pysyvä ja käytännön harjoituksia tukeva kurssi. Opettajat olivat asiantuntevia ja lisäkysymyksillä ohjasivat ajattelun kehittymist...

Näytä kokonaan
4/5
Milja Laaksi
05 huhti 2023

Opin paljon nykyaikaisesta opiskelu tavasta, kun koulut lopetin jo 40 vuotta sitten. Itse koulutus oli hyvin intensiivistä ja uutta tietoa tuli paljon, jota oppi toteuttamaan my...

Näytä kokonaan
5/5
Kaija
14 helmi 2023
Kiitos perusopinnoista!

Olipas työläs urakka töiden ohessa! Vaatimustaso ei ollut ihan diipadaapaa vaan piti oikeasti etsiä tietoa ja pohtia asioita. Enpä olisi turhasta halunnutkaan maksaa. Opin paljo...

Näytä kokonaan
Sponsoroitu