Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Tavoitteena tehokas ja syväsuuntautunut oppiminen

Eläinkoulutuskeskuksen kurssien suunnittelussa on huomioitu nykyaikainen tutkimustieto oppimisesta. Kurssit on laadittu siten, että ne ohjaavat mahdollisimman tehokkaasti hyviin oppimistuloksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssit eivät ole vain passiivista videoiden katselua tai opetustekstien lukemista, vaan kurssien suorittaminen edellyttää oppijalta omaa, aktiivista otetta.

Kursseilla pyritään ohjaamaan oppijaa kohti syväsuuntautunutta oppimistapaa. Syväsuuntautunut oppija pyrkii muodostamaan kokonaisuuksia ja ymmärtämään asioiden ja käsitteiden välisiä suhteita. Toteavien ”Mitä?” –kysymysten lisäksi hän pyrkii vastaamaan myös ”Miten?” –kysymyksiin ja ”Miksi?” –kysymyksiin.

Syväsuuntautunut oppija pyrkii esittämään asian omin sanoin ja liittämään sen omiin kokemuksiinsa. Siksi kannattaa kurssitehtävien kohdalla käyttää aikaa siihen, että löytää esimerkkejä omasta arjesta eläinten kanssa. Kun uudet termit saa liitettyä omiin kokemuksiin ja omien eläinten toimintaan, avautuvat ne aivan uudella tavalla.

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan erilaisin tavoittein: osa haluaa opiskella omaksi iloksi ja hyödyksi, osalla taas on tavoitteena eläinalan ammatti. Koulutuksiin ei ole pääsyvaatimuksia eikä aikaisempia taitoja tai tietoja vaadita. 

Haluatko lisätietoa Suomen Eläinkoulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Suomen Eläinkoulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Suomen Eläinkoulutuskeskukselle yhteydenottopyyntöjä saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Eläinkoulutuksen jatkotason verkkokurssit Verkossa
Eläinkoulutuksen perustason verkkokurssit Verkossa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijatarinoita

Riikan tarina

Lue Riikan opiskelutarina.Jonnan tarina

Lue Jonnan opiskelutarina.Vuokon tarina

Lue Vuokon opiskelutarina.Sanna H:n tarina

Lue Sannan opiskelutarina.Elinan tarina

Lue Elinan opiskelutarina.Sanna R:n tarina

Lue Sannan opiskelutarina.Piian tarina

Lue Piian opiskelutarina.Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 24 arviointiin

Pipsa Sipilä

Sain kurssilta enemmän mitä hain. Olen positiivisesti yllättynyt, kuinka kivaa opiskelu täällä oli.

Minna Kekkonen

Koulutus oli järjestetty ja jäsennelty erittäin hyvin. Kouluttajat ammattitaitoisia ja osasivat haastaa ajattelemaan ja oppimaan vielä enemmän. Erittäin hyvin toteutettu etäkoulutus ja vuorovaikutteinen keskustelu

Rosa

Koulutus oli juuri sitä mitä tarvitsin! Sain paljon uusia näkökulmia kouluttamiseen ja opin paljon uutta. Myös opettajat olivat ihania!

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus täytä seuraavat tiedot: