Suomen Eläinkoulutuskeskus

paikassa Espoo (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Suomen Eläinkoulutuskeskus on Espoossa sijaitseva yksityinen koulutuskeskus, joka tarjoaa palveluja koirien ja muiden eläinten käyttäytymisestä kiinnostuneille alan harrastajille ja ammattilaisille.

Eläinkoulutuskeskus järjestää sekä lyhyempiä verkkokursseja että pidempiä, monimuoto-opetuksena järjestettäviä koulutusohjelmia, jotka on mahdollista suorittaa työn tai muiden opintojen ohessa. Osa kursseista on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna.

Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa opiskellaan erilaisin tavoittein: osa haluaa opiskella omaksi iloksi ja hyödyksi, osalla taas on tavoitteena eläinalan ammatti. Koulutuksiin ei ole pääsyvaatimuksia eikä aikaisempia taitoja tai tietoja vaadita. 

Eläinkoulutuskeskus on kouluttanut eläintenkouluttajia vuodesta 2007 alkaen ja on nähnyt alan kehityksen. Opettajat seuraavat tutkimusta ja ovat jatkuvasti uuden tiedon äärellä. Ammattitaito vaatii teorian viemistä käytäntöön, joten meille on tärkeää, että kouluttajamme teoriatiedon lisäämisen ohella kouluttavat aktiivisesti eläimiä itsekin.

Tavoitteena tehokas ja syväsuuntautunut oppiminen

Eläinkoulutuskeskuksen kurssien suunnittelussa on huomioitu nykyaikainen tutkimustieto oppimisesta. Kurssit on laadittu siten, että ne ohjaavat mahdollisimman tehokkaasti hyviin oppimistuloksiin. Tämä tarkoittaa sitä, että kurssit eivät ole vain passiivista videoiden katselua tai opetustekstien lukemista, vaan kurssien suorittaminen edellyttää oppijalta omaa, aktiivista otetta.

Syväsuuntautunut oppija pyrkii esittämään asian omin sanoin ja liittämään sen omiin kokemuksiinsa. Siksi kurssitehtävien kohdalla käytetään aikaa siihen, että opiskelijat löytävät esimerkkejä omasta arjesta eläinten kanssa. Kun uudet termit saa liitettyä omiin kokemuksiin ja omien eläinten toimintaan, avautuvat ne aivan uudella tavalla.


Videoesittely

Opiskelijatarinoita

Sanna H:n tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Sannan opiskelutarina.

Sanna R:n tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Sannan opiskelutarina.

Vuokon tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Vuokon opiskelutarina.

Piian tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Piian opiskelutarina.

Elinan tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Elinan opiskelutarina.

Jonnan tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Jonnan opiskelutarina.

Riikan tarina

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Lue Riikan opiskelutarina.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Eläinkoulutuksen jatkotason verkkokurssit Verkossa
Eläinkoulutuksen perustason verkkokurssit Verkossa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Suomen Eläinkoulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Suomen Eläinkoulutuskeskus

Karapellontie 4 Cb
02610 Espoo

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 29 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
S
05 syys 2023
Suositus

Olen tyytyväinen koulutukseen, kaikinpuolin.

5/5
Minna
06 kesä 2023
Mielenkiintoinen teoriaa ja käytäntöä yhdistävä kokonaisuus

Mukaansatempaava, nopeatahtinen, hyvin asiassa pysyvä ja käytännön harjoituksia tukeva kurssi. Opettajat olivat asiantuntevia ja lisäkysymyksillä ohjasivat ajattelun kehittymist...

Näytä lisätiedot
4/5
Milja Laaksi
05 huhti 2023

Opin paljon nykyaikaisesta opiskelu tavasta, kun koulut lopetin jo 40 vuotta sitten. Itse koulutus oli hyvin intensiivistä ja uutta tietoa tuli paljon, jota oppi toteuttamaan my...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu