Sivuston käyttötapa: Mobiili

Valmennuskeskus

Eezy Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla.

Valmennuskurssien lisäksi Eezy Valmennuskeskus tarjoaa laadukkaita videoita valintakokeiden ratkaisuista, ilmaisia jatko-opintoinfoja ja messutapahtumia sekä materiaaleja opinto-ohjaajille.

Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskuksen kurssit ovat laajoja ja monipuolisia, ja ne perustuvat laadukkaaseen lähiopetukseen. Kurssivaihtoehtoja on monta, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. Kurssilla hakija motivoituu lukemaan ja varmistaa pääsykokeessa tarvittavan osaamisen tason.

Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssi on apu- ja tukipaketti pyrkimisprosessiin. Koestressiä helpottaa, kun epäselvään asiaan saa opettajalta henkilökohtaista apua. Monipuoliset harjoitukset auttavat saavuttamaan riittävän itsevarmuuden koetta varten. Lisäksi hakijan tukena ovat tuutorit ja toiset kurssilaiset.

Haluatko lisätietoa Eezy Valmennuskeskuksen kurssitarjonnasta?

Löydät lisätietoa Eezy Valmennuskeskuksen kurssitarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Eezy Valmennuskeskukselle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Eezy Valmennuskeskus sosiaalisessa mediassa

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus täytä seuraavat tiedot: