Eezy Valmennuskeskus

paikassa Helsinki (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Eezy Valmennuskeskus

Eezy Valmennuskeskus

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin.

Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan.

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat saavuttaneet opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. He ovat saaneet mm. 60 % psykologian ja Helsingin lääketieteellisen valintakoepaikoista viime vuosina, mitä voidaan pitää hakupainealojen huippusuorituksena. 98 % kaikista valmennuskurssilaisista on valmiita suosittelemaan Valmennuskeskusta kaverilleen. 

Monipuolisin ja laajin kurssivalikoima

Valmennuskeskukselta löydät valmennuskurssit yhdentoista eri yliopistoalan ja seitsemän eri ammattikorkeakoulualan valintakokeeseen. Lisäksi Valmennuskeskus valmentaa myös kahdeksan eri aineen ylioppilaskirjoituksiin.

Erilaiset kurssityypit:

  • Luokassa tapahtuva lähiopetus valmiin kurssiaikataulun tahdissa Helsingissä
  • Etäopetus verkossa valmiin kurssiaikataulun tahdissa
  • Kaksi erilaista itseopiskelumateriaalia:
    • tehtävä- ja teoriapainotteinen paketti
    • laajempi opetusvideot sisältävä tehtävä- ja teoriapaketti

Valmennuskeskuksen kurssille voit osallistua heti kirjoitusten jälkeen samana keväänä huhtikuun alusta alkaen tai jos päätät pitää välivuoden, niin kursseja alkaa pitkin vuotta syyskuusta lähtien.

Maksuttomat palvelut korkeakouluun pyrkiville

Valmennuskurssien lisäksi löydät Valmennuskeskukselta myös runsaasti ilmaisia palveluita, joita voit hyödyntää valintakokeisiin ja yo-kirjoituksiin valmistautumisesi tukena. Katso lisätietoa alta.

Kaipaatko tarkempaa tietoa Valmennuskeskuksen kursseista?

Katso tarkat valmennuskurssit alla olevasta koulutuslistauksesta ja lue lisätiedot klikkaamalla kurssin otsikkoa. Kurssiesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Eezy Valmennuskeskukselle yhteydenottopyyntö ja saada vastaukset kysymyksiisi sähköpostiisi.


Maksuttomat palvelut korkeakouluun pyrkiville

Ilmoittaudu hakuinfoihin!

Eezy Valmennuskeskus

Valmennuskeskuksen hakuinfoista saat ajantasaiset tiedot opiskelijavalinnasta ja valintakokeesta. Infoja järjestetään usealle eri alalle, kuten lääke-, kauppa-, oikeus- ja kasvatustieteeseen, psykologiaan, logopediaan sekä ammattikorkeakouluun.

Tilaa alakohtainen hakuopas!

Eezy Valmennuskeskus

Alakohtainen hakuopas sisältää tietoa alan koulutusohjelmista ja opintojen rakenteesta sekä kaikki keskeiset tiedot hakemisesta, opiskelijavalinnasta, todistusvalinnasta, valintakokeesta ja pisterajoista. Lisäksi mukana on ohjeita valintakoevalmistautumiseen. 

Free-kurssit (lääkis, kauppis & oikis)

Eezy Valmennuskeskus

Valmennuskeskukselta löydät kolmelle alalle ilmaiset näytekurssit, joiden avulla pääset tutustumaan lääketieteen, kauppatieteen ja oikeustieteen valmennuskurssimateriaaleihin ennen ostopäätöstä.

Analyysivideot valintakokeista

Eezy Valmennuskeskus

Analyysivideoilla Valmennuskeskuksen kokeneet opettajat ja asiantuntijat käyvät läpi valintakokeen rakenteen, tehtävätyypit ja koetekniikan. Videot avaavat, millaista tiedollista ja teknistä osaamista valintakokeessa edellytettiin.

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Eezy Valmennuskeskus sosiaalisessa mediassa

Sponsoroitu