Lääketieteen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Valmennuskurssit
Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
Useita kurssivaihtoehtoja

Kuopio
Useita kurssivaihtoehtoja

Oulu
Useita kurssivaihtoehtoja

Tampere
Useita kurssivaihtoehtoja

Video

Lääketieteen valmennuskurssi

Pelaa varman päälle ja hanki vankka pohja lääkiksen pääsykokeeseen Suomen tuloksellisimman valmennuskurssin avulla

Oletko hakemassa lääkikseen ensimmäistä tai ehkä jo toista tai kolmatta kertaa, mutta itseluottamuksesi pääsykokeiden suhteen tarvitsee kunnon boostauksen? Huoli pois, sillä Eezy Valmennuskeskuksen tehtävänä on hioa taitosi ja oppisi niin hyväksi, että pääsykoepäivänä loistat kuin timantti, eikä epävarmuudesta ole tietoakaan. Yrityksellä on pisin kokemus yliopistojen valmennuskurssien järjestämisestä – lähes 50 vuotta, joten siellä todellakin tiedetään, miten toimivat ja tehokkaat valmennuskurssit järjestetään.

Löydät Eezy Valmennuskeskuksesta markkinoiden laajimman kurssivalikoiman - yli 30 lääketieteellisen tiedekunnan valmennuskurssia, aina lähiopetuksesta Suomen suurimmissa kaupungeissa, etäopetukseen tai kattaviin itseopiskelupaketteihin.

Kursseilla käyt tehokkaasti läpi fysiikan, kemian ja biologian aihealueita opetuksen, opetusvideoiden, harjoituskokeiden sekä tehtävien avulla. Jokaisella kurssilla on aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja valtaosalla kursseista saat korvaamatonta apua myös tutoreilta sekä vertaistukea muilta opiskelijoilta.

Lääketieteen pääsykokeessa vaaditaan teorioiden syvällistä ymmärtämistä, vankkaa laskurutiinia ja oikeanlaista ajankäyttöä, joita kaikkia opit valmennuskursseilla. Pidemmillä kursseilla asioita käydään läpi perusteellisesti kuukausien ajan, kun taas intensiivisemmillä kursseilla kerrataan tehokkaasti oleellisemmat asiat ennen pääsykoetta. Lisäksi voit valita kurssin, joka keskittyy pelkästään fysiikan ja matematiikan aineisiin tai vaan harjoituskokeiden tekemiseen.

Osassa kursseista on voimassa 100 % tyytyväisyystakuu. Jos et muutaman käyntikerran jälkeen jostain syystä ole tyytyväinen valmennuskurssiin, saat rahasi takaisin! Suurimmalla osalla kursseista on myös käytössä kurssitakuu, joka takaa sinulle pääsyn seuraavan vuoden samalle kurssille puoleen hintaan, jollet pääse hakemaasi kouluun ensimmäisellä kerralla valmennuskurssin käytyäsi.

Lääkiksen kurssivalikoima:

 • Viptakuu-kurssit: Voit aloittaa kurssin joustavalla aikataululla. Saat oman henkilökohtaisen valmentajan sekä lisäksi laajan lähi- ja etäopetusmäärän ja materiaali- ja tehtäväpakettimme.
 • Syyskuun kurssit: Laajimmat lääkiksen lähiopetus ja etäkurssit ovat ehdottomasti paras valintasi, kun haluat saada parhaimmat lähtökohdat lääketieteen pääsykokeeseen valmistautumiseen rauhassa ja ajan kanssa.
 • Tammikuun kurssit: Lyhyempiä lähiopetus ja etäkursseja, jotka sopivat erityisesti lähiaikoina kirjoittaneille.
 • Huhtikuun kurssit: Täydellinen tehokurssi, joka sopii mitä parhaiten viime hetken kertaukseen ennen pääsykoetta.
 • Online-kurssit:Etäopetuskurssit, joille voit osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi saat laajan materiaali-, opetusvideo- ja tehtäväpaketin.
 • Lääkis Koti:Itseopiskelukurssi, joissa olennaisia asioita avataan opetusvideoiden ja teorian avulla. Pääset myös tekemään harjoitustehtäviä ja harjoituskokeita.
 • Harjoituskoepaketti: Tämä kurssi on valintasi, kun haluat treenata ajankäyttöä ja vastaustekniikkaa harjoituskokeiden avulla.
 • Lääkistube Fysiikka:Itseopiskelukurssi, jossa vaikeatkin fysiikan sisällöt avataan perusteellisesti ja ymmärrettävästi.
 • Lääkis Fysiikka Marraskuu: Tämä kurssi on nappivalinta, jos koet fysiikan haastavana ja lääkiksen opiskelupaikka on aiemmin jäänyt fysiikasta kiinni.
 • Lääkis Matematiikka: Täydellinen matematiikan preppauskurssi, josta saat apua valintakokeen fysiikan tehtäviä varten. Sopii myös pitkän matematiikan lukeneille opiskelijoille!
 • Todistusvalinnalla lääkikseen -kurssi: Itseopiskelukurssi, joka sisältää valmiin aikataulun ja tehtäväpaketin kuuden, pääsykokeen kannalta tärkeimmän lukioaineen harjoitteluun.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: