Valmennuskurssit

Lääketieteen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lääketieteen valmennuskurssi

Saavuta opiskelupaikka lääketieteellisestä tiedekunnasta laadukkaan ja tuloksellisen valmennuskurssin avulla!

Lääketieteen valintakokeessa vaaditaan erinomaista lukion fysiikan, kemian ja biologian osaamista. Valmennuskeskuksen lääketieteen valmennuskurssilla otat nämä haltuun huippuopettajien opetuksessa! Kurssille osallistuvat antavat palautteet opettajille asiantuntevuudesta, opetustaidosta sekä motivoinnista ja kannustuksesta. Esimerkiksi viime kevään kurssilta biologian opettajan kokonaisarvosana oli 4,96/5, kemian opettajan 4,63/5 ja fysiikan opettajan 4,8/5.

Valmennuskeskus ylpeydellä toteaa tarjoavansa pyrkijöille sellaisia ominaisuuksia ja apua, joita ei muilta lääketieteen kurssijärjestäjiltä löydy. Kyseiset ominaisuudet ovat:

 • oppimisalustalla olevat opetusvideot teorian ja tehtävien lisäksi
 • oppimisalustalla oleva henkilökohtainen kysymys-vastauspalvelun
 • 5 korjattavaa harjoituspääsykoetta, joista saat opettajan antaman henkilökohtaisen palautteen osaamisestasi
 • tyytyväisyystakuu

Valmennuskeskuksen lääketieteen kursseilla opettajat ovat koonneet yksittäisten ja toisistaan irrallisten aiheiden sijaan pääsykokeessa vaadittavat lukion kurssisisällöt helpommin ymmärrettäviksi, mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Kursseihin sisältyvällä teoriaopetuksella varmistetaan riittävä osaamispohja ja tehtävä- sekä laskuharjoittelulla osaaminen viedään käytännön tasolle. Oppitunneilla fysiikan, kemian ja biologian teoriat avataan esimerkkien ja ilmiöiden kautta, sekä osaamista syvennetään monipuolisten tehtävien ja laskuharjoitusten avulla. Valmennuskeskus tarjoaa myös laadukkaat opetusvideot ja monipuoliset harjoitustehtävät malliratkaisuineen itsenäiseen opiskeluun luentojen ulkopuolella. Näin voit syventää tietämystäsi ja kehittää taitojasi tehokkaasti.

Valmennuskurssin opetusaikataulu auttaa opiskelemaan vaaditut sisällöt loogisessa järjestyksessä. Tiedät milloin, mitä ja miten pitää opiskella. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten Valmennuskeskuksen opettajien johdolla. Opettajan tuen saat kaikilla Valmennuskeskuksen kursseilla, myös itseopiskelupaketissa, jossa voit esittää opettajalle kysymyksiä kysy ohjaajalta -toiminnon avulla. Valmennuskeskus on vuosittain vastannut noin 3 000 kurssilaisten esittämään kysymykseen Lääkisnetin oppimisalustan kautta.

Valmennuskeskus uskoo vahvasti lääketieteen lähi- ja etäopetuskurssiensa laatuun ja tehokkuuteen – saat heiltä tyytyväisyystakuun! Voit siis osallistua kurssin opetukseen 2 kertaa / oppiaine, ja päättää sen jälkeen, vastaako kurssi odotuksiasi. Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, saat maksamasi kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin.

Valmennuskeskuksen lääketieteen kurssivalikoima:

 • Vip-kurssit (HKI ja etä): Voit aloittaa kurssin joustavalla aikataululla. Saat laajimman mahdollisen opetus- ja harjoittelukokonaisuuden, oman henkilökohtaisen valmentajan sekä kattavimman materiaalipaketin.
 • Syys- ja lokakuun kurssit (HKI ja etä): Syyskuussa ja lokakuussa alkavat kurssit on suunniteltu pyrkijöille, joilla on mahdollisuus panostaa pyrkimiseen pitkäjänteisesti ja jotka kaipaavat aikataulullista ja opetuksellista apua sisältöjen oppimiseksi sekä omatoimisen harjoittelun tueksi. Syys- ja lokakuun kurssit sopivat myös fysiikan, kemian tai biologian yo-kokeiden arvosanojen korottajille.
 • Tammikuun etäopetuskurssi: Lyhyempi ja tiiviimpi kurssi kevään ajaksi. Sopii erityisesti lähiaikoina kirjoittaneille, joilla perusasiat ovat jo hallussa.
 • Huhtikuun etäopetuskurssi: tehokas kertauskurssi, jonka aikana kiteytetään fysiikan, kemian ja biologian lukion oppimäärien keskeisimmät ja haastavimmat asiat opettajan johdolla lähellä valintakoetta.
 • Lääkisnetti: Kattava sähköinen materiaalipaketti itsenäisen opiskelun tueksi. Lääkisnetti on markkinoiden ainoa lääketieteen alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajille, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Materiaalipaketti sisältää opetusvideot, harjoitustehtävät mallivastauksineen, teorian ja harjoituspääsykokeet.
 • Harjoituskoepaketti: Tämä kurssi on valintasi, kun haluat treenata ajankäyttöä ja vastaustekniikkaa harjoituskokeiden avulla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • suomi

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Maistraatinportti 1
00240 Helsinki

Jopa 60 % valintakoepaikoista Valmennuskeskuksen kurssilaisille

Eezy Valmennuskeskus on Suomen kokenein ja laadukkain valmennuskurssien järjestäjä jo 50 vuoden kokemuksella. Valmennuskeskus valmentaa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen valintakokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin. Valmennuskurssilla saat täsmävalmennuksen valintakokeeseen. Kurssilla opiskellaan valintakoekirjallisuus, vastaustekniikka sekä harjoitellaan koetilanne etukäteen useaan kertaan. Jo kymmenet tuhannet opiskelijat ovat...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu