Valmennuskurssit

Farmasian valmennuskurssi

Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
Useita vaihtoehtoja
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Useita kurssivaihtoehtoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Farmasian valmennuskurssi

Farmasian valmennuskurssi

Saavuta farmaseutin tai proviisorin opiskelupaikka Valmennuskeskuksen farmasiavalmennuksen avulla!

Valmennuskeskuksen farmasiavalmennuksen on käynyt jo yli 2 500 oppilasta. Heistä parhaillaan opiskelee tai on jo valmistunut farmaseutiksi tai proviisoriksi yli 700 Valmennuskeskuksen farmasian valmennuskurssin käynyttä!

Farmaseutin ja proviisorin koulutuksiin oli keväällä 2023 yhteensä yli 2 500 hakijaa. Valintakokeella farmaseutin (3 v.) tai farmaseutin ja proviisorin (3 + 2 v.) koulutuksiin valittaville oli varattu 129 aloituspaikkaa. Vain noin 5 % farmasialle hakevista pääsee opiskelemaan valintakoevalinnalla. Valmennuskeskuksen farmasiavalmennuksen avulla varmistat osaamisesi valintakokeessa!

Valmennuskeskuksen farmasiavalmennuksessa saat selkeän kokonaiskuvan valintakokeessa vaadittavista kemian sisällöistä sekä vankan laskurutiinin tiiviin ja ohjatun harjoittelun tuloksena. Oppitunneilla perehdytään myös erilaisiin terveystieteisiin perustuviin aineistoihin ja farmasian valintakokeen aineistoissa ja tehtävissä esiintyneisiin ihmisen fysiologian aihealueisiin.

Valmennuskeskuksen farmasiavalmennuksessa:

 • saat kaiken tarvittavan eli sekä opetuksen että tehtäväharjoittelun
 • voit esittää kysymyksiä opettajille Farmasianetin kautta, ja saat kysymyksiisi henkilökohtaisen vastauksen
 • saavutat sujuvan laskurutiinin kemian tehtäviin vastaamisessa
 • opit aineistokokeessa tarvittavat tekstinkäsittelytaidot sekä luku- ja muistiinpanotekniikat
 • ymmärrät ihmisen fysiologian peruskäsitteet ja ilmiöt, jotka tukevat aineistojen ymmärtämistä ja tehtäviin vastaamista
 • ylläpidät toimivaa opiskeluaikataulua ja motivaatiota

Valmennuskeskus on alan kokenein ja tuloksekkain farmasian valmennuskurssien järjestäjä, joka on vuosien varrella valmentanut ja auttanut opiskelupaikan saavuttamisessa ylivoimaisesti eniten farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoita verrattuna muihin kurssijärjestäjiin. 98 % suosittelee Valmennuskeskusta!

Valmennuskeskuksen farmasian valmennuskurssivalikoima:

 • Etäopetuskurssi: Kahden kuukauden intensiivikurssi sopii kaikille, jotka haluavat kerrata tehokkaasti valintakokeessa vaadittavat sisällöt. 91 oppituntia opettajajohtoista etäopetusta, 3 harjoituspääsykoetta, opetusvideot sekä Farmasianettien tehtävät ja teoriat.
 • Farmasianetti + opetusvideot: Markkinoiden kattavin farmasian valintakokeeseen valmentava itseopiskelupaketti, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajille, ja saat vastauksen henkilökohtaisesti. Paketti sisältää 60 oppituntia opetusvideoita sekä molemmat alla olevat Farmasianetit kaikkine sisältöineen.
 • Farmasianetti kemia: Sähköinen materiaalipaketti kemian sisältöjen opiskeluun. Paketti sisältää yli 800 eritasoista kemian tehtävää mallivastauksineen, kattavan teorian ja 3 harjoituspääsykoetta. Voit myös esittää kysymyksiä opettajille, ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
 • Farmasianetti aineisto-osuus: Sähköinen materiaalipaketti aineistokokeeseen valmistautumisen tueksi. Paketti sisältää 12 aineistoharjoitusta, tiivistetyn teorian valintakokeessa hyödyllisistä ihmisen fysiologian aiheista ja 3 harjoituspääsykoetta. Aineistoharjoituksissa on yhteensä 240 tehtävää mallivastauksineen. Voit myös esittää kysymyksiä opettajille, ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Useita kurssivaihtoehtoja

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • suomi

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Eezy Valmennuskeskus
Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...

Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu