Sivuston käyttötapa: Mobiili

Farmasian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit

Farmasian valmennuskurssi

Varmista osaamisesi farmasian pääsykokeessa!

Valmennuskeskuksen farmasian kurssilla hiot taitosi huippuunsa monipuolisten tehtävien ja laadukkaan opetuksen avulla. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti lähtötasoosi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa kattava Online-kurssi, opetusvideoita sisältävä Koti-kurssi ja suositut Farmasianetit.

Vain 30 % hakijoista valitaan farmasialle pääsykokeen perusteella, eli pääsykoevalinnan opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa vankkaa laskurutiinia, kemian osaamista ja hyviä aineistokoetaitoja. Valmennuskeskuksen farmasian kurssilla muodostat selkeän kokonaiskuvan pääsykokeessa vaadittavista kemian sisällöistä, ja voit osallistua itsevarmana farmasian pääsykokeeseen.

Miksi valmennuskurssille?

”Erittäin hyvät tehtävät ja niitä on monipuolisesti. Mielestäni tehtävien laatua ei voi verratakaan perus lukiokirjojen tehtäviin, sillä farmasianetissä on todella panostettu oppimiseen. Tehtävien mallivastaukset ovat selkeät ja kattavat. Myös ohjaajalta tehtävän kysyminen on ihan huippua”

– Valmennuskeskuksen farmasian kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Farmasian valmennuskursseilla keskitytään valintakoevaatimusten kannalta keskeisimpiin asioihin ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Farmasianetissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt!

Farmasian kurssien sisältö (kurssilaajuudesta riippuen)

  1. Opetus: kemia, aineisto-osuus ja opiskelutekniikka
  2. Opetusvideot: kemia ja aineisto-osuus
  3. Yli 600 tehtävää ja vaiheittaiset mallivastaukset
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Laadukkaat teoriat
  6. Kysymysmahdollisuus opettajalta

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: