Farmasian valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit
Farmasian valmennuskurssi

Farmasian valmennuskurssi

Farmasian valmennuskurssilla treenaat kemian, aineistokoetaidot sekä laskurutiinin huippuunsa

Koska proviisoriksi tai farmaseutiksi voi Suomessa opiskella ainoastaan kolmessa yliopistossa ja farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % hakijoista, ei pääsykokeeseen kannata lähteä ilman kunnollista valmistautumista. Farmasian valintakokeessa etenkin kemia on osattava kunnolla, joten jos koet sen tuottavan sinulle haasteita, kannattaa kemian opintoja prepata tehokkaalla valmennuskurssilla. Kemian lisäksi kokeessa menestyminen vaatii muun muassa vankkaa laskurutiinia sekä hyviä aineistokoetaitoja, joita myöskin harjoittelet valmennuskurssilla.

Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla lähes 50 vuotta, joten siellä todellakin tiedetään, miten parhaat valmennuskurssit syntyvät ja mitä pääsykokeiden läpäisyyn vaaditaan. Farmasian valmennuskursseilla keskitytään nimenomaan valintakoevaatimusten kannalta keskeisimpiin asioihin ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Voit siis luottaa siihen, että käyt juuri oikeita asioita loogisessa järjestyksessä.

Kurssivalikoimasta löydät varmasti omaan elämäntilanteeseen ja aikatauluihin sopivan kurssin. Voit valita joko tehokkaan aikaan ja paikkaan sitoutumattoman itseopiskelupaketin tai aikataulutetun Online-kurssin, jossa opit opettajan etäluentoja seuraamalla.

Kurssivalikoima:

Farmasia Online

Etäopetuksen, opetusvideoiden sekä harjoituspääsykokeiden avulla preppaat farmasian osa-alueita todella tehokkaasti. Laajin farmasian valmennuskurssi!

Farmasia Koti

Opiskele silloin kun itse haluat opetusvideoiden, tehtävien sekä harjoituspääsykokeiden avulla.

Farmasianetti kemia

Yli 600 kemian harjoitustehtävää mallivastauksineen käytettävissäsi! Harjoituskokeiden avulla pääset testaamaan osaamistasi.

Farmasianetti aineisto-osuus

Monipuolinen tehtävä- ja aineistokoepaketti auttaa sinua valmistautumaan farmasian valintakokeen aineistokoeosuuteen.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi kursseja kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssien avulla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: