Sivuston käyttötapa: Mobiili

Farmasian valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita eri vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit

Farmasian valmennuskurssi

Haaveiletko farmaseutin urasta?

”Valmennuskurssiopettajalla oli laaja asiantuntevuus ja hän osasi vastata oikeastaan kaikkiin kysymyksiimme sekä antoi hyviä vinkkejä pääsykokeisiin.”

Farmasiaa voi opiskella Helsingin ja Kuopion yliopistossa sekä Åbo Akademissa. Farmasian opinnot perehdyttävät lääkeaineiden kemiaan ja valmistukseen, lääkehoitoon sekä biolääketieteelliseen farmasiaan. Farmaseutin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto (180 opintopistettä) ja proviisorin tutkinto ylempi korkeakoulututkinto (300 opintopistettä).

Farmasian opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Vuonna 2020 farmasian opiskelupaikoista 70 % annettiin ylioppilastodistuksen perusteella ja vain 30 % pääsykokeen perusteella. Kilpailu valintakokeella hakevien keskuudessa on siis suuri.  

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valikoimastamme löydät perinteiset Helsingin valmennuskurssit sekä uuden Online-etäkurssin. Lisäksi voit valita myös upouuden Farmasianetin, jolla harjoittelet tehtäviä itsenäisesti farmasian eri osa-alueilta.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen farmasian kursseilla saat selkeän kokonaiskuvan valintakokeessa vaadittavista kemian sisällöistä sekä vankan laskurutiinin tiiviin ja ohjatun harjoittelun tuloksena. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeiden avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Farmasian Helsingin kurssien sisältö

  1. Ennakkoharjoittelu
  2. Kurssimateriaali ja laadukkaat tehtävät
  3. Pääsykoevalmentautumisen työkalut
  4. Opetus
  5. Harjoituskokeet

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Farmasian valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: