Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita eri vaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Osa-aikainen
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
Oikeustiede

Oikeustieteen valmennuskurssi

Unelmana lakimies, asianajaja tai tuomari?

"Kurssista oli korvaamaton apu kirjan oppimiseen! Kiitos kuuluu äärimmäisen osaavalle opettajalle!"

Oikeustiedettä voi opiskella Helsingin, Vaasan, Turun, Itä-Suomen ja Lapin yliopistossa sekä Åbo Akademissa. Oikeustieteellisen koulutusalan tutkintoja ovat oikeustieteen maisterin tutkinto (OTM) sekä oikeusnotaarin (ON) alempi korkeakoulututkinto. Oikeustieteellisiä jatkotutkintoja ovat oikeustieteen lisensiaatin (OTL) ja tohtorin (OTT) tutkinnot.

Oikeustieteen opiskelupaikat ovat suosittuja. Hakijoiden määrä on pitkään pysynyt lähes vakiona. Opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Lähiopetuskursseja järjestetään Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Näiden lisäksi valittavanasi on opetusvideot sisältävä Koti-kurssi sekä itseopiskelumateriaalit. Uutuutena on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Oikeustieteen kurssien sisältö

  1. Vastaustekniikkaluennot
  2. Oikeudenalakohtainen opetus
  3. Harjoituspääsykokeet
  4. Tutorointi
  5. Kertauspäivät
  6. Sähköinen oppimisympäristö

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa tästä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: