Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Tampere, Turku, Verkossa
Valmennuskurssit
Oikeustiede

Oikeustieteen valmennuskurssi

Saavuta unelmiesi opiskelupaikka oikeustieteellisessä!

Valmennuskeskuksen oikeustieteen kurssilla hiot taitosi huippuunsa ja voit osallistua itsevarmana pääsykokeeseen. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa kattava lähiopetuskurssi, tehokkaat itseopiskelukurssit ja tämän vuoden uutuutena nyt myös hybridikurssi. Valmennuskeskuksen vuoden 2021 kurssilaiset antoivat oikeustieteen opettajille huikean 4,68 keskiarvon asteikolla 1–5!

Oikeustieteelliseen hakee vuosittain noin 6000 hakijaa, joten alan opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa juridisen ajattelumallin omaksumista, pääsykoekirjojen hallintaa ja oikeanlaista vastaustekniikkaa – erityisesti oikeustapaustehtävissä. Kovalla työllä ja laadukkaalla valmennuskurssilla saavutat todennäköisemmin tavoitteesi opiskelupaikasta oikiksessa.

Miksi valmennuskurssille?

”Luennot, sekä nauhoitetut että live, ovat olleet todella hyviä kertaamista ja opiskelua varten. Esimerkit havainnollistavat asiat hyvin ja asiat selitetään kunnolla auki.”

– Valmennuskeskuksen oikeustieteen kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Oikeustieteen kursseilla keskitytään pääsykokeessa vaadittaviin asioihin ja opettajina toimivat kokeneet lakimiehet, joista jokainen on erikoistunut opettamaansa oikeudenalaan. Oikisnetissä, eli kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt ja varmista osaamisesi pääsykokeessa!

Oikeustieteen kurssien sisältö (kurssin laajuudesta riippuen)

  1. Vastaustekniikka- ja aineisto-opetus
  2. Kirjakohtainen opetus
  3. Opetusvideot
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Aineistotehtävät
  6. Tutorointi
  7. Tiivistelmät pääsykoekirjoista
  8. Muistikortit opiskelun tueksi
  9. Sähköinen kysymyspankki ja tehtäväkirja

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus

Eezy Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: