Oikeustieteen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit
Oikeustiede

Oikeustieteen valmennuskurssi

Oikis on yksi vaikeimmin saavutettavista opiskelupaikoista – valmennuskurssin avulla olet lähempänä unelmaasi

Opiskelupaikka oikiksessa on yksi vaikeimmin saavutettavissa olevista opintopaikoista ja siksi onkin tärkeää, että pääsykokeisiin valmistautuminen on tehty huolellisesti ja oikein. Kilpailu opiskelupaikoista on kovaa ja vuosittain tuhannet opiskelijat tavoittelevat kanssasi unelmiensa opiskelupaikkaa. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa juridisen ajattelumallin omaksumista, pääsykoekirjojen hallintaa ja oikeanlaista vastaustekniikkaa – erityisesti oikeustapaustehtävissä. Kovalla työllä ja laadukkaalla valmennuskurssilla saavutat todennäköisemmin tavoitteesi opiskelupaikasta oikiksessa. 

Eezy Valmennuskeskus on ylivoimaisesti Suomen suurin ja tuloksekkain valmennuskurssien järjestäjä. Yrityksellä on lähes 50 vuoden kokemus yliopistoalan valmennuskursseista ja vuosittain lähes 2000 sisäänpäässyttä opiskelijaa, joten siellä todellakin tiedetään mitä pääsykokeissa vaaditaan ja miten niihin pitää valmistautua. Laajasta kurssivalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan valmennuskurssin, sillä valittavanasi on muun muassa kattava lähiopetuskurssi Helsingissä, etänä toteutettavat online-kurssit sekä tehokkaat ja joustavat itseopiskelukurssit.

 "Ilman kurssia olisin vielä enemmän hukassa, nyt tiedän mitä tehdä ensi vuonna paremmin ja kuinka opiskella seuraavan kerran, jos nyt opiskelupaikka ei aukene. Asiakaspalvelu Eezy Valmennuskeskuksella on huippua ja vastaukset nopeita yms. Opettajat mahtavat. Jes, kiitos kurssista! Ei mennyt rahat hukkaan, ei todellakaan :-)"

– Kevään 2021 oikeustieteen kurssilainen

Oikeustieteen kurssien sisältö (kurssin laajuudesta riippuen)

  1. Vastaustekniikka- ja aineisto-opetus
  2. Kirjakohtainen opetus
  3. Opetusvideot
  4. Harjoituspääsykokeet
  5. Aineistotehtävät
  6. Tutorointi
  7. Tiivistelmät pääsykoekirjoista
  8. Muistikortit opiskelun tueksi, opettajien luentomateriaalit
  9. Sähköinen kysymyspankki ja tehtäväkirja, jossa pääsykoetyylisiä tehtäviä
  10. Lakipykälälistaukset valintakoekirjoista 

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Oikeustieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: