Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Lähiopetus
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit
Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi

Haluatko arkkitehdiksi?

”Valmennuskurssista oli ehdottomasti hyötyä erityisesti aikataulutuksen opettelussa. En usko, että olisin päässyt opiskelemaan, jos en olisi käynyt kurssia.”

Arkkitehtuurin opiskelu on sekä taideopiskelua että teknillisten aineiden opiskelua. Arkkitehdiksi voi opiskella Aalto yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa Espoon Otaniemessä, Oulun yliopistossa ja Tampereen teknillisessä yliopistossa. Otaniemessä voi valita myös maisema-arkkitehtuurin koulutusohjelman.

Arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin hakukohteissa ei oteta käyttöön todistusvalintaa, vaan hakijat valitaan joko ylioppilastodistuksen ja valintakokeen yhteispisteiden perusteella tai pelkän valintakokeen perusteella. Näin ollen arkkitehtuuria opiskelemaan pääsee vain pääsykokeen tekemällä.

Arkkitehtuurin valintakoe on kaksivaiheinen. Kaikille pakolliset koevaiheet ovat ennakkotehtävävaihe sekä piirustus- ja suunnittelukoe. Ennakkotehtävien perusteella valitaan piirustus- ja suunnittelukokeeseen jatkavat hakijat.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on lähiopetusta sisältäviä kursseja Helsingissä, opetusvideot sisältävä Koti-kurssi arkkitehtimatematiikasta sekä 2 laajaa ja monipuolista itseopiskelukurssia. Uutuutena on arkkitehtuurin pitkäkurssi, joka on kattava, jokaiseen koeosioon valmentava hybridi -muotoinen kokonaisuus, jolla yhdistyvät lähiopetus, etätehtävät, sekä opetusvideot.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssivaihtoehdot

  1. Pitkäkurssi
  2. Ennakkotehtäväkurssi
  3. Piirustus- ja suunnittelukurssi
  4. Arkkitehtimatematiikan kurssi
  5. Opetusvideot sisältävä Koti-kurssi arkkitehtimatematiikasta
  6. Itseopiskelukurssit arkkitehtimatematiikasta sekä piirustuksesta ja suunnittelusta

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Arkkitehtikoulutuksen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: