Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maantieteen valmennuskurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Eri vaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Helsinki, Verkossa
Valmennuskurssit
Maantieteen valmennuskurssi

Maantieteen valmennuskurssi

Haaveiletko maantieteen opiskelusta?

"Opettaja osaa avata vaikeimmat asiat ja antaa tietoa kirjojen ulkopuolelta.”

Maantiedettä voi opiskella Helsingin, Joensuun, Oulun ja Turun yliopistoissa. Suuntautumisvaihtoehtoina ovat yleinen maantiede ja Helsingissä ja Oulussa tarjottava suunnittelumaantiede. Opinnot kestävät 3 tai 5 vuotta riippuen siitä, suorittaako kandidaatin vai maisterin tutkinnon.

Maantieteen opiskelupaikan voi saada todistusvalinnalla tai pääsykokeella. Vuonna 2020 maantieteen opiskelupaikoista 55–57 % jaetaan todistusvalinnalla ja loput pääsykokeen perusteella.

Valmennuskeskuksen suosituimpien valmennuskurssien avulla onnistut pääsykokeessa. Valittavanasi on etäopetuksena toteutettava Online-kurssi, lähiopetusta sisältävä kurssi Helsingissä sekä etä- ja itseopiskelukurssit.

Miksi valmennuskurssille?

Valmennuskeskuksen suosituilla valmennuskursseilla ymmärrät, mitä pääsykokeessa vaaditaan. Asiantuntevat opettajat käyvät läpi keskeiset teemat ja käsitteet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Valmennuskeskuksen kursseilla motivoidut lukemaan ja varmistat valintakokeessa tarvittavan osaamisen tason. Harjoituspääsykokeen avulla voit harjoitella koetilannetta ja ajankäyttöä etukäteen. Lisäksi kurssilta saat helpotusta koestressiin, kun voit aina kysyä opettajalta apua epäselviin asioihin.

Maantieteen valmennuskurssien sisällöt

Helsingin lähiopetuskurssi ja Online-kurssi:

  1. Ennakkoharjoittelu
  2. Pääsykoevalmentautumisen työkalut
  3. Lähiopetus
  4. Harjoituspääsykoe

Etä- ja itseopiskelukurssit:

  1. Teoriakooste
  2. Harjoitustehtävät mallivastauksineen
  3. Vanhat valintakokeet kuudelta vuodelta

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: