Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maantieteen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit
Maantieteen valmennuskurssi

Maantieteen valmennuskurssi

Valmistaudu maantieteen pääsykokeeseen tehokkaasti!

Valmennuskeskuksen maantieteen kurssilla hiot taitosi huippuunsa monipuolisten tehtävien ja laadukkaan opetuksen avulla. Voit osallistua Online-kurssille mistä päin Suomea tahansa, sillä kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan etänä.

Alle puolet hakijoista valitaan maantieteellisiin koulutusohjelmiin pääsykokeen perusteella, joten pääsykoevalinnan opiskelupaikoista käydään kovaa kilpailua. Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä, tietojen soveltamista ja maantieteelle tyypillistä laaja-alaista vastaustekniikkaa. Valmennuskeskuksen kursseilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät ja haastavimmiksi koetut lukion maantiedon oppisisällöt.

Miksi valmennuskurssille?

”Opettaja on erittäin ammattitaitoinen ja universaalilla tavalla erinomainen opettajan työssään. Opetus on siis selkeää ja ymmärrettävää, sekä ammattitaito heijastuu opetuksesta kaikin puolin.”

– Valmennuskeskuksen maantieteen kurssilainen 2021

Valmennuskeskuksen kurssit perustuvat laadukkaaseen opetukseen ja ajankohtaisiin materiaaleihin. Maantieteen valmennuskursseilla keskitytään kokonaiskuvan muodostamiseen ja harjoitellaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Kurssin sähköisessä oppimisympäristössä voit seurata konkreettisesti, miten osaamisesi kehittyy kurssin aikana. Ilmoittaudu nyt ja onnistu pääsykokeessa!

Maantieteen valmennuskurssin sisältö

  1. Etäopetus: maantiede ja opiskelutekniikka
  2. Kaksi palautettavaa harjoituspääsykoetta
  3. Monipuolisia tehtäviä
  4. Kysymysmahdollisuus opettajalta
  5. Kurssitakuu

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: