Maantieteen valmennuskurssi

Eezy Valmennuskeskus
Yhteenveto
suomi
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Valmennuskurssit
Maantieteen valmennuskurssi

Maantieteen valmennuskurssi

Kiehtova ja mielenkiintoinen maantiede on monen unelma-ala – valmennuskurssin avulla valmistaudut valintakokeeseen oikein

Kun alle puolet hakijoista valitaan maantieteen koulutusohjelmiin pääsykokeen perusteella, voi arvata, että pääsykoevalinnan opiskelupaikoista käydäänkin kovaa kilpailua. Ei ole häpeä pyytää apua, jos sitä tarvitsee. Eezy Valmennuskeskuksen Maantieteen Online-valmennuskurssi on nimittäin tarkoitettu valmentamaan nimenomaan pääsykokeeseen, joten kurssilta saat kaiken, mitä tarvitset onnistuaksesi maantieteen valintakokeessa.

Kokeessa menestyminen vaatii muun muassa syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä, tietojen soveltamista ja maantieteelle tyypillistä laaja-alaista vastaustekniikkaa. Eezy Valmennuskeskuksen kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät ja haastavimmiksi koetut lukion maantiedon oppisisällöt, joten voit luottaa siihen, että saat kaiken tarvitsemasi avun ja opit oikeat asiat loogisessa järjestyksessä.

Opetus toteutetaan etänä, joten voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Opettajan pitämien etäluentojen tueksi saat ison määrän harjoitustehtäviä sekä harjoituspääsykokeita. Voit aina kysyä apua opettajalta, joten vastauksia kiperiin kysymyksiin ei tarvitse googlailla yksinään.

Kurssin sisältö:

  • 58 ot etäopetusta
  • Yli 300 tehtävää (mm. monivalintoja, käsitteen määrittelyjä, nimistötehtäviä, matemaattisia tehtäviä, paikkatietotehtäviä ja laaja-alaisia tehtäviä)
  • 2 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään (esseetehtäviin saat myös henkilökohtaisen palautteen opettajalta)
  • Tutorointi ja opettajan jatkuva tuki

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisista suosittelisi kursseja kaverilleen ja lisäksi yrityksen sisäänpääsytilastot ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Eezy Valmennuskeskuksen valmennuskurssien avulla!

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa – klikkaa ylälaidan Ilmoittaudu-painiketta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Eezy Valmennuskeskus


Miksi Eezy Valmennuskeskuksen kurssille?

Eezy Valmennuskeskus Oy järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Eezy Valmennuskeskus Oy on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan Valmennuskeskuksen kurssien avulla. Valmennuskurssien...


Lue lisää oppilaitoksesta Eezy Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Eezy Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maantieteen valmennuskurssi täytä seuraavat tiedot: